|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת רעה על החברה serv-in.com
אני דיי חדש פה ניסתי ליתקשר אליהם ואף אחד לא עונה לי אצלהם באיסיקיו הוא לא מאשר אותי וגם חבר שלי היתלוננן ועזב את החברה בגלל שלא התיקנו לו מודים וסקינים לפורום ולא עזרו לו
נ.ב תאביו לי חברות שמוכרות בזול |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
=\1.לא המקום.
2.גנון 3.יש לך 3 הודעות. |
![]() |
# 3 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
חחח....."היתלוננן ועזב את החברה בגלל שלא התיקנו לו מודים וסקינים לפורום ולא עזרו לו"
חבל שאי אפשר לראות כמה אני על הריצפה פה מרוב צחוק...... בנוגע לכל האשכול,אסור לך לכתוב ביקורת קרא חוקים... |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אה לא ידעתי רק רציתי שתדעו
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
חחח זה ילמד אותך שעל איכות משלמים ולא רצים אל הזול , ואני רואה שאתה לא לומד מטעויות - למטה בהודעה שלך רשמתה מישהו מכיר חברות המוכרות בזול ? תלמד מהטעויות שלך עם קניתה בזול אז יתכן והשירות יהיה מתאים למחיר.
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
וען לא רשום לו בתקנון כלום הוא לא חייב לעזור לך בפורומים הוא מביא לך שרת לא פורום
מתאורר / יצא בחוץ
|
1) יש לך 4 הודעות
2)אתה נותן ביקורת על חברה שלא התנסת בה. 3) כאן מספקים לך איכסון! לא פורום! הם לא אמורים לעזור לך! אתה חושב שיש להם דברים אחרים לעשות במקום לשבת ולעזור לך?! הם לא המתכנתים שלך או עוזרים טכניים! הם אמורים לעזור בשרת וזהו! (הפנית דומיינים, נפילות, DNS, פאנל וכו'), ואם הם עוזרים באיכסון אצלך וגם סתם ככה מדברים איתך, אז בלי להעליב, תשתוק ותגיד תודה! |
![]() |
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
דבר ראשון ברוך הבא לפורום.
דבר שני ידידי, בבקשה ממך אל תגיב ביקורת רעה, על חברת איכסון סתם ככה... תפרט יותר, וגם תמיד שנכנסים לפורום קוראים חוקים. מקווה שתבין ותפיק לקח. בברכה, עידן צרור.
חבר מתקדם
|
אני כבר לא מאמין על אנשים פשוט במילים האלה אין גבול אה!?
גם נותן הכול שכולם יהיה להם טוב ותמיד יצא איזה אחד שיש לו בעיות איתי? כן בדיוק איזה בעיות היה איתי!? השרת מצויין נכון!? הוא רצה פורום ? הוא קיבל והכול אני לא מבין התפקיד שלי בנוסף לכך זה גם לדאוג ללוגואים ללקוחות וכול זה !? התפקיד שלי זה לספק לך ולחבר שלך שרת ברמה ! כדי שלא יפול לך כול יום ותתחיל לשאול אותי שאלות! אם יש לקוח שלא מרוצה אתה מוזמן לשלוח לי הודעה ונראה אם הוא לא מרוצה אני יתן לו תכסף חזרה ושיעזוב אותי , איך אני איתך!? שמע טוב מה שאני אומר עכשיו! התפקיד שלי זה לספק לך ולחבר שלך שרת טוב ומעולה שלא תבכה לי כול יום למה "השרת לא עובד לי" "תעזור לי בתמיכה השרת זבל" וכו" ואת התמיכה שלי ואת השרת אני מספק לא רק טוב לדעתי אלא מעולה! {אגב סתם שתדעו לא היה שום שיחה לא בפלפון ולא בבית מאף אחד!! והפלפון והכול תמיד עובדים , בבית בזק ככה שהוא תמיד פועל ועוד שעכשיו גשם אין כול כך לאן לצאת אז שלא יחרטט} שיהיה יום טוב! {אגב תעבירו לא הפורום המתאים ..} Last edited by Amital; 12-01-06 at 18:31.. |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|