|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
איך בעצם עובד תשלום דרך SMS?
ראיתי כבר הודעה כזאת אבל היא לא בדיוק ענתה לי....
אני רוצה לבנות מערכת כמו של firestyle, אבל אין לי קצה חוט.... ממה להתחיל? קצת קישורים יעזרו ![]()
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ואני גם יענה לך בקצרה: יש חברה שדרכה אתה מקבל את כל השירות ושם אתה קובע כמה ומה התשלום לשליחת SMS לאותו דבר שאתה מגדיר,לאחר מכן,אותה חברה שממנה רכשת את השירות (לא,זה לא סלקום/פלאפון/אורנג',זה חברה שקנתה מהם מספר ומספקת שירותי SMS לאינטרנט)... נותנת לך בסביבות ה30-40% משווי הSMS והשאר הולך אליה ולחברות הסלולר... אממ..מה עוד,את הכסף אתה מקבל כמו שאמרתי מהחברה ואתה צריך להיות חברה בשביל זה (בשביל חשבונית..אבל אם לא אפשר להשתמש בפרי לנסר (ברוב החברות)) וסכום הגביה שאתה מגדיר הוא בתחום ה0.5-15 ש"ח. יום טוב חברות שאני מכיר: www.micropay.co.il www.sms2u.co.il |
|
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
איזה אתר אתה רוצה לפתוח ?
צור קשר.
חסום
|
ציטוט:
כל הזמן אתה מחפש אתרי SMS חדשים?, להאחרים העיקר להגיד שזה מאוס. הגזמת קצת... ותחפש בפורום דיבורים כתבתי על זה מאמר מדוייק. |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הוא השקיע על זה לא קצת כסף הוא מצפה להזרים אתה לא חושב? ביררתי לא מזמן על השרת הזה וזה לא עולה ככה זול והוא רכש אותו וכמו שאומרים משכיר אותו לאחרים בתמורה לאחוזים. אורי אני אצור איתך קשר אולי בקרוב לבירורים קטנים יש לי רעיון חמוד ![]() |
|
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הודעה זו מיותרת, בשבועיים האחרונים נפתחו עשרות הודעות על כך וכל פעם כמעט הסברנו מחדש. נעול.
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מצא לך רעיון מקורי. |
|
![]() |
# 9 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חח שחרצ'קה כולם מקנאים בך חח
אחי בהודעה למעלה זה ממש ממש לא בעיה לבנות מערכת כזאתי תפנה אליי אני יסביר לך בקצרה אבל ממש ממש ממש בקצרה. |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
[QUOTE=Espires]חח שחרצ'קה כולם מקנאים בך חח
QUOTE] דבר בשם עצמך
|
|