|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה בPHP...
יש לי בעיה בקוד שכתבתי. יש שתי שדות שקוראים להם: your_name ו your_message , ועשיתי שיבדוק האם השדות ריקים, אם כן אז לרשום למשתמש שישלים את כל השדות , ואם לא אז שיוסיף את הנתונים שהוא הכניס לבסיס נתונים, אחרי שהוא הכניס אותם רציתי שידפיס לי בטבלה את השם שלו ואת ההודעה , כלומר להוציא את הנתונים מהבסיס נתונים ולהדפיס אותם.
אבל הוא לא מדפיס לי אותם... אני לא יודע מה הבעיה... תודה לעוזרים אז הינה חלק מהקוד: קוד:
if( isset($your_name) || isset($your_message) ) { if( empty($your_name) || empty($your_message) ) print("Please fill all the details"); } else { mysql_query($query, $link) or die("Couldn't add data"); $all_fields=mysql_query("SELECT * FROM gustbook"); while($a_row=mysql_fetch_row($all_fields) ) { print("<table>\n"); print("<tr>"); foreach($a_row as $field) print "<td>$field</td>\n"; print("</tr>\n"); print "</table>\n"; } } Last edited by eXtaZa; 30-12-05 at 23:07.. |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אז זהו שאין ב PHP את הפקודה print, יש את הפקודה echo.
|
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ברור שיש |
|
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל זה לא הבעיה היחידה בקוד. משום מה, הקוד ניראה לי טיפה שונה מ PHP. (מצטער, לא שמתי לב שעשיתי דאבל פוסט) |
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
LosNir2 ועוד יש print.
אם אתה טוען שאין את הפקודה הזאת , אז תסביר לי מה זה: http://il.php.net/manual/en/function.print.php |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
PHP קוד:
|
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
flash , הדרך שלך לא עובדת...
|
![]() |
# 9 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
טוב עזבו תויכוח
פקודת פרינט קיימת אבל היא יעילה בדיוק כמו הדפסה רגילה בHTML. echo עוד עובר עיבוד אחרי זה, ו-print לא. הבנת? ![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
הבנתי אבל זה עדיין לא עוזר לי.. ניסיתי לשנות לecho אבל זה לא מציג את הנתונים. נראה לי זה בגלל שהוא לא מוסיף אותם טוב לבסיס נתונים כי אחרי שאני מוסיף את הנתונים לבסיס נתונים, אני נכנס לבסיס נתונים ורואה שזה הוסיף כלום כלומר זה הוסיף משהו אבל ריק, לא יודע למה
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|