|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת מ-עו-לה על סרב-לנד.
שלום לכולם אחה"צ טובים(=
אז ככה אני חיפשתי שרת רדיו לפני שבועיים לרדיו שלי.. חיפשתי בחסות בהתחלה..לא מצאתי אף אחד..אז החלטתי לשלם. החברה הראשונה שעלתה לי בראש הייתה סרב -לנד למרות שהיא קיימת רק חודש אני עבדתי בחברה שהיא רק נפתחה וידעתי שאור ודור צוות מעולה ויעשו הכל כדי לעזור ללקוח. פניתי לדור לקבלת הצעת מחיר קיבלתי הצעת מחיר מעולה . לכל מי שרוצה לדעת 15 ש"ח ל50 מאזינים למרות שהחברה פתוחה רק חודש ואי אפשר לדעת מה יהיה איתה עוד חודש החלטתי לקחת לחודשיים שרת.. זה היה ביום שבת בצהריים אמרתי לדור שבטוח אני קונה מהם..לאחר כמה שעות בערך בשעה 5 רציתי מאוד לעלות לשידור כי הרבה חברים שלי רצו שאני יעלה...אז ביקשתי מדור שיפתח לי את השרת דור סמך עליי ופתח לי את השרת יום לפניי התשלום! יום אחרי זה שילמתי לו כמו שצריך. ועד עכשיו השרת עובד נפלאאא (= אין תקלות ודור כל פעם שולח לי הודעה אם אני צריך משהו יום אחד אני יאגנר אותו:qqb007: ![]() ![]() אז מי שצריך שרת רדיו טוב או אחסון שיפנה לסרב-לנד מומלץ!! אני רוצה להגיד גם שאור השותף השני עזר לי וענה לי שהייתי צריך אותו(= המשך יום טוב |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
אופסססססססססס להעביר פירסמתי בדיבורים=\
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תודה רבה על הביקורת, אשמח עם תעבירו לפורום המתאים.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 15 ש"ח דיי אני נישפך פה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חוצפן, תתבייש לך. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אור ודור סוחרי סמים
![]() גם לי יש שרת רדיו אצלהם, שרת מעולה! לא נופל לא כלום.. הכי טוב שהוא זול :P די דור נעלבתי ![]()
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
ידוע
ידוע!
חברה מצויינת!! |
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני מאד בטוח שתצליח לנהל עסק..
![]() |
# 10 |
אחראי קהילה
|
וואלה אביב, הפתעת אותי אחי, כולם להאזין לרדיו השרון של אביב = ]
בכל מקרה, תודה אביב ,תודה אלון , שאתם מחייכים אני מחייך, אלון, קנה לי פחית בבצפר = ] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|