|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
המחשב שלי התחרפן!!! חחחח איזה יציאות מאעפנות יש לו
פתחתי בבוקר את המחשב.. הכנסתי סיסמא.. קופץ לי חלון של של התוכנה למציאת תוכנות ריגול ניסו להחליף לי את הדף הבית... לא נתתי להם אישור - אבל זה עזר? - כמובן שלא..
לא נורא החזרתי את הדף הבית שלי, המחשב הודיע לי שאין מקום בכונן E אין בעיה העברתי 1.5 GB מE לD.... פתאום פוף! המחשב עשה ריסטרט.. עלה מחדש עשה סקן דיסק ועוד פעם ריסטרט.. עלה מחדש.. הכנסתי סיסמא קופץ לי חלון שיש איזה בעיות ולדבר עם המנהל.. אנערף... אחרי 5 דקות זה נכנס לווינדוס ומה קרה? הסקין החדש של XP עלה לי!!! [אני החלפתי אותו לישן שיחסוך במשאבים..] בקיצור אני מגלה את הדסק טופ שלי ריק... התחלתי לחשוש נכנסתי למחשב שלי לבדוק שהכוננים מלאים ולמזלי לא נמחק שום דבר חוץ מההגדרות שהגדרתי לתוכנות, לווינדוס וכו' וכו' וכו' איזה מאעפן המחשב הזה... כנראה אני יעשה ריסטור. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
חחחח גם המחשב שלך נרקומן חח
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחח כן גם שלי עשה בעיות בימים האחרונים.
עד ששלשום הוא בכלל לא עלה. אז אני מפרמט אותו עכשיו חח(ככה שאני לא יהיה ממש זמין בשעות הקרובות). [אני במחשב של אח שלי עכשיו]
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בעעעעעעעעעעעעע אין לי עצבים לפרמט. יש מלא דברים חשובים על המחשב שלי [סיסמאות...פורנו - מאוד חשוב!.. חחחחחח ועוד מלא דברים..] לא מספיק שנמחק לי איזה 7000 שירים מתיקיית הmp3 סתם ככה... :qqb001: |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חפיף כל הדברים החשובים בD אצלי. למי יש כח לפרמט גם את D!? אני כבר כמעט מסיים ![]()
![]() |
# 6 |
תרם רבות להוסטס
|
תמשיכו לקנות מחשבי פנטיום וזה מה שיקרה.
AMD - עולם אחר ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
*נאמר בצורה צינית ולא נזקף לזכותך, היה בטוח ולנושא, המערכת נפלה, זה כל הסימנים! גבה את הקבצים החשובים ותפרמט או שתעשה נקודת שחזור לתאריך שבו היה טוב במחשב. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
סעמק אני צריך לפרמט את C..
אבל לא בטוח... ב6 האבא האשכנזי שלי בא לתקן לי =] איזה כיף שיש אבא פריק מחשבים... \= |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
חחחח אפילו המחשב המסכן שלי לא עושה את זה
![]() וOLDORI הDUAL CORE של INTEL אוכל את כל הAMD חוץ מה3800.. אז אל תגיד שטויות... וגם מה רע באינטל? |
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
אז אל תשווה בין מעבד משנת 99 של AMD למעבד משנת 2005 של אינטל... AMD שולטת בשוק, עובדה! אינטל שולטת אך ורק בשוק הניידים ובשוק הקידוד, וזה גם בהבדלים מזעריים, בכל השאר AMD שולטת... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|