|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עזרה | וורדפרס עריכת תבנית
היי כולם,
נתקלתי בבעיה לאחרונה בוורדפרס... לקחתי תבנית ישנה (twenty ten) והתחלתי לעבוד עליה. הכל עובד לי פיקס דרך הקבצים של התבנית עצמה (theme). העניין הוא שיש מקומות שאני רוצה לערוך אותם והם לא דרך הקבצי תבנית, אלא דרך הקבצי מערכת.. כמו לדוגמא הצורה שהתגובות מוצגות זה נמצא בwp-includes/comment-template... או הצורה שקטגוריות מוצגות (wp_list_categories()). הלכתי לקבצים האלה, ערכתי אותם כמו שעשיתי בפעם שעברה (ההבדל הוא שעבדתי על העיצוב הכי חדש שלהם) וזה משום מה לא משנה את התצוגה... אשמח אם מישהו יעזור לי להבין מה הבעיה... איך יכול להיות שאני עורך את הקוד והוא לא משתנה באתר עצמו...?
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
לא שייך לפילטרים.
שום דבר שאני משנה בקבצי מערכת פשוט לא מתעדכן... לדוגמא - title של עמוד מוגדר בgeneral-template... יש שם קוד כזה: PHP קוד:
כלום לא משתנה! כאילו יש חסימה כשלהי ואני לא מצליח להבין מה היא...?
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אין לי תוספים בכלל,
ואני עורך את הנכון בוודאות. כשעבדתי עם טמפלייט אחר ערכתי את אותם הקבצים - והכל עבד והשתנה, משום מה עכשיו בטמפלייט הזה זה לא משנה את זה... :X מה זה יכול להיות?! ומה זה מטמון? איך אני מרענן/מעדכן את זה?
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה יכול לעשות הכל מהתבנית עצמה, במידה ואתה נוגע בקבצי המקור של הוורדפרס אתה לא עובד נכון.
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז איך אני יכול לערוך את התבנית של התגובות וורדפרס? ולא רק בCSS את הCLASS שלהם, כי אני רוצה לשנות לגמרי את הנראות של זה...
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|