|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
שרת ווינדוס על XEN
שלום חברים,
ברשותי שרתים שעובדים על ווירטואליזציה של XEN. יש לי לקוח שמעוניין להתקין ווינדוס ואני מבין שאין בעיה עם זה לפי חיפוש ברשת. איך בדיוק אני רוכש רשיון עבור אותו שרת? סלחו לי על הבורות אך אינני מבין דבר ברישוי לווינדוס. מעל 14 שנה עם לינוקס. ![]() בברכה, שוקי |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
זה פשוט לא נכון.
ועכשיו תשובה לעניין, ברמת העקרון, רישוי מיקרוסופט באינטרנט יכול להיות אחד מ-3:
מכיוון שהרישוי נגבה במסלול חודשי - כלומר, כל עוד הלקוח משכיר את השרת.. שלם על הרשיון, אין צורך ברכישה של רשיון שייתכן שעוד חודש כבר לא תעשה בו שימוש. הבעיה בSPLA.. זה מצריך רישום מוקדם (שלוקח כחודש, מכיוון שהמסמכים עוברים בדואר למיקרוסופט אירלנד) ומעט מעקב בהמשך (על מנת שתדווח כהלכה על הרשיונות בהם אתה משתמש). האופציה המהירה? פנה לכל חברת אחסון שעובדת עם הסכם SPLA ותשכיר מהם את הרשיון. |
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
דניאל עם כבר ענית רציתי לשאול אותך רישיון msdn שקונים לכלל הארגון, אפשר להשכיר רישיון כזה ללקוחות?
# 7 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אם תקרא את ה"אותיות הקטנות" (או בעצם, גם את הגדולות) אתה תראה שלמרות שמדובר באותו מוצר- מיקרוסופט מתנה את השימוש בו לשימוש משרדי בלבד. על MSND Subscriber עצמו לא יצא לי להתעמק, אבל תוכנית רישוי כגון ActionPack נותנת לך רשיונות עבור שימוש פנים משרדי בלבד. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
זאת השאלה פה, הרי אני מתקין את הרישיון בתוך הארגון, זה רק המשתמשים נכנסים מבחוץ (הלקוח)
אתה עדיין חושב שזה לא תקין?
# 9 | |
I am root
|
ציטוט:
שאתה קונה לארגון, אבל אתה מעוניין שלקוחות קצה יוכלו להכנס למערכת מבחוץ. בעניין datacenter פשוט וקל עם SPLA. - pay per usage |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
![]() השאלה היא כמובן לא איפה מותקן השרת, אלה מי המשתמש בשרת. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |