|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חסום
|
ביקורת| Topwebs- תחרות אתרים ארצית.
![]() מבקש ביקורת עבור תחרות אתרים: http://www.topwebs.me קיימת כשנה ברשת מקום 4 בגוגל בביטוי "תחרות אתרים" החל מהתחרות הקרובה יחולקו פרסים נחמדים לזוכים תחרות אתרים Last edited by Crazyer; 24-10-12 at 15:58.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אז מה היה עד עכשיו ? שנה ברשת ללא פרסים לא הבנתי את הרעיון של האתר |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
במסך קטן (1200PX בערך) הפרסומת בצד עולה על האתרים, נסה לתקן את זה..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
מה בדיוק ה"תחרות" ב"תחרות אתרים"?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
השאלה שלך קצת מתחכמת זה כמו שאני אבוא לתחרות ריצה ואומר לכולם "מה בדיוק ה-"תחרות" ב"תחרות ריצה"?
אני יכול להעריך את המבט ההזוי שהם ידפקו לי. בכל אופן רצית הסבר בבקשה: תחרות האתרים הנה אתגר לכל דבר בנוסף לקידום האתרים של המשתתפים. התחרות מופעלת לפי הצבעות. בין האתרים המשתתפים ישנו תחרותיות כמו שכולנו יודעים ולכן "תחרות אתרים" יכולה לאתגר את בעלי האתרים המשתתפים. לאחר תקופה מסוימת ישנם פרסים חמודים [קטנים לא משהו רציני] ובכך מוסיף טעם לתחרותיות. בעבר תחרות אתרים בארץ היה מאד יעיל ברמות גבוהות אני מדבר על שנת 2004 - 2005 אני זוכר שהיית תחושה ש-"אם אני לא שם אני לא קיים". זה בערך ההסבר שלי בנוגע לשאלתך ועדיין לא חושב שזה יעניק לך את התשובה שחיפשת. לילה טוב. Last edited by Crazyer; 25-10-12 at 01:38.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם תשים לב תראה שכל הפורומים והאתרים שמשתתפים בתחרות אתרים שלך הם פורומים של ילדים בני 10 עד 13. בשביל איזה פרס שעולה כמה שקלים מישהוא יתחיל לפרסם קישור לאתר שלך שיצביעו? הוא יעדיפ לעשות את זה כבר על פרסומת ולהרוויח פי 10 יותר |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
אז בבקשה תתמקד בביקורת על המראה והתיכנות וכולי'. Last edited by Crazyer; 25-10-12 at 11:13.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אף אתר רציני לא ייכנס לתחרות אתרים כזאת, כמו שאמרו לפניי.
העיצוב מסורבל ודי מכוער, את הלוגו אהבתי. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|