|  | 
|  23-11-11, 18:15 | # 1 | 
| חבר בקהילה דירוג מסחר: (0) | 

שאלה בקשר למחיצות בשרת?
			 יש לי בשרת 2 מחיצות , כל אחת 750GB .  אני רוצה שנגיד לדוגמא אתר העלאת תמונות . שכל פעם שיעשו העלאה לתמונות , אז פעם אחת יגיע העלאה למחיצה אחת ופעם אחרת למחיצה השנייה ! אז השאלה איך אני מקשר בין 2 המחיצות , דרך סאב דומיין ?(ואיך אני מקשר את העלאה למחיצה השנייה?) תודה לעוזרים כי אני ממש דפוק בכל הקטע הזה חח  | 
|   | 
|  23-11-11, 22:26 | # 2 | 
| משתמש - היכל התהילה דירוג מסחר: (0) | פשוט תשמור את הקובץ על PATH שונה? 
				__________________ קו ישר, כי אפשר גם אחרת | 
|   | 
|  24-11-11, 20:03 | # 6 | |
| חבר בקהילה דירוג מסחר: (0) | כרגע לינוקס , אבל לא בעיה להחליף אצלי! אני מחפש משהו שיאפשר לי לקשר את המחיצות כאילו הם אחד מבלי לחבר וסתם יהיו פחות מהירות! ציטוט: 
 תודה על הרעיון! Last edited by mcm1200; 24-11-11 at 20:10.. | |
|   | 
|  24-11-11, 21:05 | # 7 | 
| עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0) | אם תבצע את זה באמצעות 2 תקיות כאשר כל תקיה על דיסק אחר אתה תרוויח מהירות, ולא ההיפך. כשאתה עובר כמות מסויימת של קבצים בתקייה כבר מתחילה להיווצר איטיות בזמן הגישה לקובץ (בצורה מורגשת או לא - זה קיים). הדרך האידיאלית לדעתי היא פשוט לבחור תקיה מתוך ה- 2 (או כמה שיהיו לך) בצורה אקראית. | 
|   | 
|  24-11-11, 21:54 | # 8 | 
| אושיית הוסטינג דירוג מסחר: (0) | דברים שצריך לקחת בחשבון בלינוקס:  1. ב-EXT3 (רוב המחיצות כיום), יש הגבלה של 32,000 קבצים/תיקיות בתיקייה. 2. אם קובץ נטען מס' פעמים, ה-kernel יעלה אותו ל-CACHE ב-RAM ושאר הפעמים הקובץ ייקרא מה-CACHE. 3. אם מתוכננות מס' גבוהה של קריאות/חיפושים בתיקיה מסוימת, לצמצם את מס' הקבצים בתיקיה. 4. אם אי אפשר לצמצם את מס' הקבצים בתיקיה, לעבור לכונני SSD. 
				__________________ אבי | 
|   | 
|  | 
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
| 
 | 
 |