|
![]() |
# 1 |
Junior Member
|
שאלה על include בASP
רציתי להשתמש לאתר שלי (שבASP) בinclude במקום באיי פריים, אז כותבים:
קוד:
<!--#include file=--> קוד:
<!--#include file="<%=Page%>"--> |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לפי מה שידוע לי, ב asp, ה include מתבצע ראשון (כמו שבמתמטיקה כפל קודם לחיבור). לכן המשתנה ריק בעצם.
Last edited by astricks; 26-11-05 at 15:05.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
הוא פותח את האינקלוד לפני הקימפול של הקוד, וגם לפני ההפעלה של המנגנון שמריץ את הקוד שלך. לכן אתה לא יכול להשתמש במשתנה בשם הקובץ.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Junior Member
|
כן אני יודע אבל אי אפשר לעשות שום דבר? אולי להשתמש בסוג של include של JS שפועל אחרת או משהו?
אם לא אז יש משהו אחר שאפשר להשתמש בו שיותר טוב מאיי פריים? כי אז כשרציתי להשתמש באיי פריים אמרו לי להשתמש בinclude אבל זה לא כל כך אפשרי.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
תשתמש ב:
Server.Execute ("") עושה אותה פעולה כמו INCLUDE רק אחרי כל הפעולות. זאת אומרת אתה יכול להשתמש בו במשפט IF או לעשות מה שאתה רוצה לעשות עם ה INCLUDE. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
server.execute לא מעביר פונקציות (אם קיימות בדף שצריך לאנקלד)
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תשתמש ב-CASE. נגיד המשתנה שדרכו אתה מעביר הוא-URL אז הנה דוגמא קצרה:
קוד:
<% SELECT CASE request.querystring("url") Case help %> <!--#include file="help.asp"--> <% Case about %> <!--#include file="about.asp"--> <% Case Else %> <!--#include file="index.asp"--> <% End SELECT %>
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
כשאתה עושה SSI (האינקלוד הזה שציינת), הוא מאונקלד בכל מקרה, ללא שום קשר לתנאי שלפניו. נסה בעצמך.
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
כל שלושת האינקלודים שלך יצטרפו לקומפילציה אבל רק בהתאם ל IF הסרבר יחליט מה לבצע ומה לא. בקיצור, היעילות של האפליקציה שלך בזבל. אז לפני שאתה קופץ, תבדוק את הדברים אצלך, כי אני יודע על מה אני מדבר.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|