|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
המלצה על מצלמה דמוי SLR
אני מעוניין להכנס לתחום הצילום והומלץ לי להתחלה לרכוש מצלמה יחסית פשוטה דמויית SLR כדי לעבוד עליה ורק לאחר מכן להתקדם, לכן התקציב לא אמור להיות גדול מידי..
יש מספר מצלמות שאני מתלבט לגביהן אשמח להמלצות מאנשים שמבינים בנושא: FUJIFILM S1000FD FujiFilm דגם FinePix S5800 Canon PowerShot A590 IS אם יש עוד מצלמות דמויות SLR בסביבות המחיר 800 ש"ח אשמח לשמוע.. בנתיים המצלמה שעומדת על הפרק היא FUJIFILM S1000FD אשמח לשמוע חוות דעת. תודה ויום טוב בברכה קובי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
FinePix S5800
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
במה ה FinePix S5800 יותר טוב FUJIFILM S1000FD ?
הוא הרבה יותר זול גם... תודה רבה על התגובה =] |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אממ תאמת אין לי מושג אבל ראיתי תמונות של האחות הקטנה יותר של ה FinePix S5800 והתמונות ממש טובות!
אחלה מצלמה בכל מקרה אני בדיוק כמוך לא מזמן נכנסתי לצילום אך לדעתי עדיף להתחיל עם SLR פשוטה זה פותח לך יותר אפשרויות אני למשל לקחתי D40 ב 1900 שקל אפשר גם למצוא ביד שניה במחירי טובים |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
תודה רבהה אחי החלטתי לקנות את ה FinePix S5800 להתחלה ואז להתקדם לאט לאט :]
חג שמח =] |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אם עוד לא קנית, יכול להמליץ לך בחום על FinePix S1000FDוFuji.
אם כבר קנית, שיהיה הרבה בהצלחה בעולם הצילום ![]()
# 7 |
חבר מתקדם
|
לי יש Fuji S6000/6500FD שזו גם מצלמת דמוי SLR, לדעתי היא ממש טובה
![]() הייתרון הכי גדול שלה זה הזום המכנאי, כמו במצלמות הSLR שאתה מכוון את הזום בעזרת סיבוב העדשה ככה זה גם פה, אתה מרגיש כאילו יש לך מצלמה מיליון $ ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
סלח לי התאוריה של להתאמן על דמוי SLR לא נכונה ...
העבודה עם מצלמה מקצועית אמיתית לדמוי זה הבדל שמיים וארץ. מעבר לזה שהתקציב שלך צריך להיות 2000 ש"ח לדמוי ואז עוד 4000 למקצועית ! (לפחות 4 ...עם עדשות וכל מה שצריך) אני ממליץ לך על CANON 400D מצלמה מקצועית טובה איכותית אני ממש מרוצה ממנה :] |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
אין לו תקציב.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|