|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
CmsPeriod.com - מערכת ניהול התוכן הושלמה והאתר הושק.
![]() שלום, קודם כל - קישור לאתר : www.CmsPeriod.com אני גאה להציג בפניכם את מערכת ניהול התוכן החדשה שלי - CmsPeriod. אתר המערכת הושק היום ( ו' ) וכרגע פועל בצורה מלאה. נוספו המון עדכונים מהפעם הקודמת שהצגתי את המערכת כאן, והם :
אתם מוזמנים להתרשם, ולתת ביקורת בונה. המערכת מאובטחת מכל הכיוונים ( אני מקווה ) אבל אם בכל זאת מצאתם פרצה אשמח אם תיידעו אותי בהודעה פרטית. ההודעה מהדף הראשי של המערכת : ”עדיף לשלוט באינטרנט לפני שהוא ישלוט בך.“ -ניל יאנג צריכים אתר אבל לא יודעים מאיפה להתחיל? ![]() בשביל זה אנחנו כאן! מערכת CMS. היא אתר שלם. - היא נוחה, מהירה, קלה וזולה. ![]() תמיד רציתם להקים אתר ולא ידעתם איך? בעזרת CMS. תוכלו להקים את האתר שתמיד חלמתם עליו בדקות ספורות! עם CMS הקמת האתר קלה, אין צורך לדעת שום שפת תיכנות וממשק הוספת העמודים עובד ממש כמו ב-Word. מה מכילה מערכת CMS?... ( המשך באתר, התוכן לא עבר לכאן בצורה טובה. ) Last edited by hellsdevil; 14-09-07 at 23:15.. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
נראה טוב, בהצלחה
חבר על
|
תשמע בעיקרון זה נראה נחמד,היה עוזר משתמש דמו.
בכל מקרה המערכת קצת דומה להבניוקר(לדעתי),אז אני לא מבין למה לשלם על משהו שדומה לו ניתן להשיג בחינם,תחשוב מה להוסיף כדי לעשות את המערכת "ייחודית". ובהצלחה ![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
המערכת ממש לא דומה ל-Hebnuker. היא הרבה יותר קלה מ-Hebnuker, לטעמי גם הרבה יותר נוחה והרבה יותר דינאמית.
|
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
המערכת ניראת נחמד, מבנה טוב אבל לפורטל.
כול הכבוד על ההשקעה. ד"א יש לך כמה שגיאות בקוד... יש כפילויות בקוד.. ציטוט:
שיהיה לך בהצלחה, אשמח לקבל משתמש דמו. |
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
יש פה ושם באגים.
חבר בקהילה
|
|
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
תוקנה שגיאת ה Scroller ותוקנה כפילות התגים
|
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
נראה טוב.. בהצלחה!
הוסטסניון
|
משתמש דמו לפאנל ניהול אפשר לקבל?
מערכת ? נראית אחלה מערכת. שים לב שהקוד שלך לא מסודר, אין סדר בן שורה לשורה, חלק מהקוד שלך נכתב באותיות גדולות מה שלא צריך להיות. אם הקוד היה יותר מסודר זה היה נראה יותר מרשים.
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 15-09-07 at 00:23.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|