|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
צריך עזרה במערכת עידכונים
התחלתי להכין מערכת עידכונים יש לי בעיה אני רוצה שכל עידכון שהמנהל יוסיף זה יצור טבלה חדשה אבל במקום זה הוא פשוט מוסיף שורה
PHP קוד:
|
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לא הבנתי מה אתה רוצה..
הקוד שיש לך פה עושה לולואה שכל עוד יש תוצאות הוא כותב אותם מה הבעיה? |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
אני רוצה שכל אחד שמוסיף נושא זה יפתח טבלה חדשה זה כל פעם משחל את השורה ומוסיף את מה שכתוב תחת הכותרת ואני רוצה שזה יעשה טבלה חדשה ושוב את הכותרת: כורת, ותוכן ואז לרשום את מה שהוספתי בתגובה עכשיו הבנתה?...
|
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה שאתה צריך לעשות זה להדפיס את הטבלה בלולואה... וגם השתמשת משתנה לא טוב של מערך.. אתה צריך כל הזמן שהמשתנה יתאפס ולא ישמור את הערכים שלו ככה: PHP קוד:
|
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
PHP קוד:
![]() |
![]() |
# 6 |
מ.תיכנות
|
ערב טוב,
הבנתי את מה שאתה מעוניין לבצע, ואת הבעיה שנובעת מכך, הנה הסבר קטן: מה שאתה צריך בעקרון לעשות, הוא להכין לולאה, שבתוכה לאחר כל הוספת עדכון, תתווסף טבלה חדשה לגמרי, מה שעשית הוא בעצם הוספת שורה אחת לטבלה, אז הנה הקוד ולאחריו הסבר ![]() PHP קוד:
עוד שינוי גדול - שים לב להחלפת הפונקצייה str_replace לפונקצייה htmlspecialchars הפונקצייה הזאת הינה מחליפה תגי HTML בתג הANSI התקני, בדיוק מה שעשית אבל עם הפונקצייה השנייה, פונקצייה זאת יעילה יותר וחוסכת כמה שורות ![]() במידה והבעיה ממשיכה, נא הגב. שמח לעזור, טל |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
סבבה אחי עובד
יש לי עוד שאלה שקשורה בנושא הכנתי דף עריכה והכל טוב אבל כשאני עורך זה עורך את כל ההודעות מישהו יודע למה? |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
כי אתה עושה בטח update על כל הטבלה... עשית לכל עדכון ID?
מ.תיכנות
|
ציטוט:
PHP קוד:
מה שעשיתי כאן היא בעצם שאילתה שלוקחת את ה$ID שיצוין בכתובת הדף [?ID=$ID]. עוד דבר אחד, הוא שעשיתי הגנה קטנטנה, אם מספר הID אינו מספר, המערכת תנפיק שגיאה שנכתבה. מקווה שעזר, טל ![]() |
|
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
תראה זה מה שרשמתי
PHP קוד:
אבל המחיקה פועלת העריכה לא יודע למה לא |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |