|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
צריך מתכנת לאתר מסיבות דחוף ..
אני צריך ניהול תוכן בקיצור
תיכנות לאתר מסיבות מוכן ! הכל הכל מי א עד ת שאני רק מעלה תאתר לאיחסון והוא רץ ואחרי זה שאני רוצה לעלות תמונות של מסיבה אני עושה נגיד קטגוריה של יום ב' מועודן לונה תמונות חדשות ומעלה קיצור שאני לא מסתבח יש לי קטגריות ותיכנות דפים הכל כמה זה עולה . |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואשמח אם תשלח לי אפיון של הפרויקט לפרטי משום שהמייל שלי זמנית לא עובד נ.ב וזה שאתה משלם כסף זה אחלה אבל השאלה כמה כסף והאם משתלם למתכנת לתכנת בתמורה למחיר שאתה מציע או שהתקציב שלך עומד, תחשוב על זה. טל. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אנו ב AmitU - שירותי אינטרנט והדרכה,
נוכל לספק לך פיתרון מתאים. יש באפשרותך לשלוח אפיון הפרויקט ל amit@amitu.net או לקבוע פגישה במשרדינו לאפיון הפרויקט. נשמח אם תיצור קשר : 0508-836-653
# 9 |
חבר בקהילה
|
אשמח אם תשלח לי אפיון מלא לאימייל - elisha.e@gmail.com.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
שמעו חברה אני לא רוצה שום אפיון
אני רוצה שמי שבאמת רוצה לקחת את העבודה שיבוא לאיסיקיו או מסנג'ר או בטלפון אין לי כוח לשטיות האלה ואני משלם כמה צריך אל תידאג לכסף חביבי מי שרוצה שיתן פה איסיקיו או מסנג'ר או פלאפון ומי ששואל מה בדיוק אני לא יכול להסביר לכם אני לא מבין בזה היה שם PHP זה כן כי זה מערכת ניהול תוכן קיצור אמרתי את זה שלי יום טוב . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|