|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום וברכה,
שמי אבי ואני בן 18 ואני מתמחה בתחום הפלאש כבר למעלה משנה. אני אף מלמד פלאש במספר מקומות וכן פתחתי אתר ללימוד פלאש מהבסיס והלאה. בשלב זה אני מחפש עבודה בתור פלאשר, אני כרגע עובד במספר חברות בניית אתרים שמתפתחות אך נשאר לי זמן פנוי רב ויש לי מדי פעם עבודות מזדמנות עם חברות שונות. אך כיום אני מחפש עבודה רצינית ואף קבועה בתור פלאשר לעסק מסויים בין אם זה לחברת בניית אתרים או שזה לחברה שצריכה את שירותיי. להלן מספר עבודות שלי שהכנתי ללקוחותיי: דיב סרב - חברת איחסון אתר: www..co.il www.fla-p.com/flash/dix-serv2.html חברת איחסון אתר: www..co.il www.fla-p.com/flash/logo2.html הקופסאות שעשיתי ל www.fla-p.com/flash/box222.html אתר ג'רסי זה מורכב משני פלאשים אתר: כרגע אין קישור זמין עכב עליית עיצוב חדש www.fla-p.com/flash/intro.html רדיו אין- אתר: www.radio-in.co.il www.fla-p.com/flash/radio-in.html צימר הוסטס אתר: כרגע אין כתובת זמינה. www.fla-p.com/flash/tzimerhost2.html webtop -פורום אתר: סתם פלאש לא גמור שהכנתי לפורום. www.fla-p.com/flash/webtop.html smcomp- פורום אתר: **** חוזר בעוד מספר ימים רשמית. www.fla-p.com/flash/smcomp.html ירוק חברה לאיכות הסביבה באנר קטן שמופיע באתר למטה אתר: www.greenpages.co.il www.fla-p.com/flash/yarok4.html באר www.fla-p.com/flash/greenstore.html קליק פורום אתר: **** [הבאר הוחלף לפני מספר ימים]. הבאר: www.fla-p.com/flash/click-f.html שהאדו פורום אתר: ****** הבאר: www.fla-p.com/flash/shadow2.html פורום X-TRIP אתר: **** הבאר: http://fla-p.com/flash/x-trip.html ולסיום באנר שהכנתי לעצמי אתר: www.fla-p.com [אתר שעוסק בלימוד פלאש]. www.fla-p.com/FLA2.html יש עוד מספר עבודות שיש ברשותי אם יהיה צורך. המלצות יש גם בחתימתי. למעוניינים בשירותיי ניתן ליצור עימי קשר באחד מהדרכים המופיעות בחתימתי בתודה אבי. Last edited by Matchs; 02-05-06 at 19:12.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אחלה גבר!!
וגם חבר אחלה,תמיד מוכן לעזור. אבל אל תעצבנו אותו ![]()
# 6 |
חבר מתקדם
|
אתה אחלה לפלאשר שבעולם ואני לא אומר את זה כמעט על אף אחד.
יש לך אחלה עבודות.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|