|
![]() |
# 1 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אתר חדש, מבית o.yo.net, פרטים בפנים.
שלום לכולם,
נעים מאוד, עידן צרור. אז תשמעו, בזמן האחרון. המון פרויקטים חדשים, אני יציג. כמובן, שבנתיים אתר עצמו עובד. אבל העיצוב?! ישתנה בעוד מס' ימים. דרך אגב, בקרוב בפרסים: נגן Mp3, DVD, דומיין ישראלי, ספרים, קמאות(תקבלו פירוט בהמשך) וכו'. אז ככה: מה הוא בעצם אתר זה? אתר זה מספק, מין הגרלה. (תחרות) אבל בעצם, זה לא הגרלה. אנחנו מגדירים, לכם תמספרים אשר זוכים בפרסים. מזה אומר?! נגיד והגדרנו, מספרים 10 20 30 100 זוכים. זה אומר, ששלחת הודעת SMS, עם המילה "זכייה" (ללא גרשיים) למספר 3636, בעלות 3 ש"ח. אתה מקבל, חזרה לפלאפון הודעת SMS, עם מספרך. במידה ויצא לך, המספרים שצוינו. כן אכן, זכית בפרסים המצוינים. בכל אופן, באתר המחודש יהיה פירוט ישיר ומדויק. אשמח לרעיונות נוספים, וכו'. כתובת האתר: http://www.o-yo.net/zhia לפרטים נוספים: מייל- idansror@nana.co.il שבת שלום. בברכה, עידן צרור.
הוסטסניון
|
רעיון מעולה!
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
יש לך אחלה של רעיונות.
אבל על תשכח שלהשקיע צריך גם בעיצוב. |
![]() |
# 4 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
![]() אני מחפש, מעצב שיעבוד איתנו. יכין כמה עיצובים, במחיר סימלי. בכל אופן, תודה רבה לכולם. ![]()
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פנה אלי בבקשה- enterclick@walla.com מסנג'ר.. זה בכללי. |
|
![]() |
# 6 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
בכל אופן, עדיף: מייל- idansror@nana.co.il איסיקיו- 128783
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה !
אגב, סתם משהו שבמקרה ראיתי מקודם.. למה לא טרחתם לכתוב תנאי שימוש משלכם? כי לפי מה שאני רואה, יש עוד אתר עם אותם תנאי שימוש, מוזר לא?
WBD.co.il
|
ציטוט:
בכל מקרה, בהצלחה, רעיון טוב. |
|
![]() |
# 9 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
די לדבר שטויות. תנאי השימוש מעותקים?! חביבי, תנאי השימוש האלה, נמצאים במיקרופאי. שיהיה לך בהצלחה.
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זכיתי בחבילת איכסון רגילה
![]() אני מספר 10 |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|