|
![]() |
# 1 |
חסום
|
מבקש ביקורת על עיצוב פורטל ילדים ונוער.
שלום לכולם,
בעתיד הקרוב [חודש וחצי- חודשיים] עשוי להפתח פורטל ילדים ונוער. כרגע נכון לעכשיו הסתיים עיצוב כל האתר הכולל 13 דפי PSD. לפניכם הדף הראשי של האתר. http://up355.siz.co.il/up1/d55mi4ymwym2.png כל הזכויות שמורות לאתר www.Starkid.co.il |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
נחמד. קצת מוגזם בצבעים.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אחלה עיצוב חבר, לעומת זה שרשם למעלה - לפי דעתי הגיוון הרחב בצבעים הוא מעולה דווקא בגלל שזה פורטל לילדים.
# 5 |
חבר בקהילה
|
נחמד מאוד
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
בגדול זה דיי נחמד
![]() לא כל כך אהבתי את הפאטרנים שלך.. הםן נורא מיותרים ולא מקצועיים. הלוגו כנ"ל- אין לו כל משמעות מבחנתי, טקסט כבר יותר טוב. אני חושב שהטעות שלך היא שאתה מעצב ל-1999.. ושאתה מזלזל קצת בילדים של היום.. אתה צריך כפתורים גדולים, משהו שיעבוד טוב על טבלאטים(כי היום הילדים חולים על זה). וכן, ערכת צבעים! גם לאתר צבעוני יכולה להיות ערכת צבעים. בקיצור- העיצוב שלך הוא 1999.. אולי כדאי שתתחבר קצת לסגנון יותר.. עכשווי |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
שזה כמובן של טיפו עם המון פלאש ותזוזות לא משהו שהייתי רוצה שיפריע לקהל היעד בעיניים. כאשר אני למשל לדוגמא נכנס לאתר כמו טיפו העיניים שלי מתבלבלות ויש תחושה שעדיף פשוט ללחוץ על איקס ולצאת מהאתר. אם לא התאוצה של הגולשים הראשוניים בתחילת טיפו לעולם הם לא היו היום מה שהם היום. אבל מצד שני מבין את הכוונה שלך ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
נחמד יפה מאוד אני אישית אהבתי זה פורטל לילדים הצבעים אמורים להיות ב"טוב טעם"
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned