|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
בעיה בחברת ISRA-HOST !! - אני חדש פה -
שלום לא בטוח שהנושא שייך לפורום הזה, אבל יש לי בעייה אני לקוח של ISRA-HOST
ותמיד אבל תמיד היו לא בעבר בעיות של שרת ומהירות גלישה..... קיצר אני לא יודע מה לעשות בזמן האחרון יש לי בעיות שהאתר שלי בכלל לא עובד ולא רק שלי אלה בכלל כל האתרים שמאוכסנים ב ISRA-HOST.... המנהל חבר טוב שלי ים זמן אבל בזמן האחרון הוא בכלל לא מתחבר למסנג'ר אז אין לי איך ליצור איתו קשר, ראיתי פה עוד נושאים שאנשים מתלוננים על בעיות בשרת ISRA-HOST כל מי שחושב או יודע את הבעייה או איך ליצור אם אלדד ( מנהל החברה ) קשר אז שידבר איתי מהר ככל האפשר תודה.... יש לי אתר יחסית חדש ואני לא מכיר כמעט אתרים שמאוכסנים בחברה ISRA-HOST, אז אם יש מישהו שמוכן לתת את כתובת האתר שלו אני אשמח, ( אפשר גם בפרטי ). יום טוב! |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא ממליץ לך בכלל...מאז ומתמיד היו להם בעיות..אלדד עובד על אנשים בעיניים על ימין ועל שמאל!
הוא עשה לי קטע ממש מגעיל באתר שלי...הוא רשם את הדומיין שזהמנתי על שמו וכעת הוא סגר לי את האתר שהיו לו מעל ל 15,000 כניסות ביום מזל שקניתי לפניו את ה co.ii ... בכל מקרה בשרת שלו יש מלא בעיות כל יומיים תמצא אצלו בעיה... |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
כה צודק אחי תודה רבה ממש 100% מה שאמרתה....
עוד תגובות חברה? צרו קשר אם תרצו ICQ 326019651 |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
מחכה לעוד תגובות !!
מי שמאוחסן אצל אלדד שיביא לפה את כתובת האתר שלו. תודה |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תחפש חברה חדשה לדעתי...
![]() לא שווה להשקיע הרבה באתר.. ולהתעסק באחסון על הפנים.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
את הבנאדם הזה אי אפשר לתפוס... מתחמק ממך, משתיל לך קודים זדוניים באתר שאם תעזוב אותו הוא ידע איך להחזיר לך! == לא להתקרב אליו ==
הנושא ננעל כי אנחנו לא פורום תמיכה של החברה שלו ואנחנו לא יודעים מדוע הוא לא עונה לך. נעול! |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|