|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
טופס יצירת קשר להורדה+מדריך מפורט
שלום לכולם
כחלק מלימוד PHP שלי החלטתי לעשות טופס יצירת קשר משלי... הטופס מכיל: בדיקה האם כל השדות מלאים( במידה ולא יודיע על כל שדה ריק) בדיקה האם האיימיל תקין(האם הוא מכיל את התווים @ ו .) בדיקה האם המשתמש רשם טקסט זהה בשתי שדות ומעלה... כאשר תקבלו את האיימיל מטופס זה תראו את זה באופן הבא נושא ההודעה יראה : הודעה חדשה מx נושא הפניה :y x= שם האתר שלכם שאותו תגדירו y=הכותרת שהמשתמש יכניס לטופס דוגמא: הודעה חדשה מאתר היהדות נושא הפניה :אתר פצצה תוכן ההודעה יראה: ההודעה נשלחה מאת:a b אומר/ת: c a =איימיל המשתמש שהוא הכניס לטופס b שם המשתמש שהוא הכניס לטופס c= תוכן ההודעה שהמשתמש הכניס לטופס דוגמא: ההודעה נשלחה מאת:-- נריהאומר/ת: שלום לצוות האתר הטופס מכיל 3 עמודים: 1 העמוד שממנו שולחים את המידע בנוי ב html - שם הקובץ index.php 2. עמוד שמקבל מידע ובודק שגיאות+שולח את הטופס -שם הקובץ: go.php 3.עמוד ששם יש אפשרות לתרגם את כל הטופס לשפות אחרות(שם מופיע כל התוכן של השגיאות) -שם הקובץ: eror.php הטופס לניסיון כאן להורדה: כאן שימו לב שהקובץ שמקבל מידע go.php אני מסביר ע"י ה// כל שלב ושלב לכן במבט ראשון אולי זה יבלבל אתכם קצת הקבצים לצפיה index go eror תגובות בונות יתקבלו בברכה |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
נריה
![]()
# 3 |
הוסטסניון
|
בשביל זה פרסמתי
עכשיו בעז"ה אני מתחיל עבודה עם מסד מקווה שנצליח עם זה וגם אז אני מקווה ליצור דברים שיעזרו לאנשים.... |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אחלה טופס!
תמשיך כך נריה! ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אין סיבה שלא תצליח
![]()
# 6 |
אחראי פורום Off-Topic
|
יפה מאוד נריה =]
למרות שאם עושים חיפוש בגוגל מוצאים 830 כאלה חחח...
# 7 |
הוסטסניון
|
הוד לא בטוח שבגוגל תמצא הסברים כאלה
צחי- לא תמיד יש אותך=] תודה שוב |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
opsite - זה שאתה עוזר לאנשים - אין צורך לציין את זה בכמעט בכל הודעה
עוד תבוא ותדרוש שישמו באנר לכבודך... לנריה - הטופס חמוד ואכן הוא למתחילים ויש לך עוד דברים לתקן בטופס ולהלן התיקונים : דבר ראשון באמייל : זה מקבל את האימייל rs324@.com שזה בכלל לא אימייל תיקני והוא מקבל גם את .@.com שהוא גם לא אימייל תיקני. אם לא מילאתי את השדות ועשיתי שלח. מופיעים לי השגיאות למעלה, אבל השדה שכן מילאתי (לדוגמא שחכתי למלא רק נושא) נמחק ונעלם. תחשוב שיש לך טופס עם 15 שדות שצריך למלא ושחכתי 1 אז למלא את כולם עוד הפעם יהיה סיוט, אז אתה צריך לחשוב על דרך שהפרטים נשארו מלאים ממידה ויש איתו בעיה... חוץ מזה...שיהיה לך בהצלחה ותנסה לעשות את התיקונים, זה יעזור לך. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
נכון הקטע עם האיימיל הייתי יכול לעשות עם ביטויים רוגלים אבל העדפתי בלי גם כי זה קשה להסביר יותר
וגם כי פחות הבנתי את זה לגבי הדבר השני אני יחשוב על זה בעז"ה ותודה |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
כל הכבוד על ההשקעה !
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|