|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
עוד קוד מתנה :) תפריט אין סופי
נכון ראיתם את כל התפריטים האלו שמסמנים, נוצר לך תפריט אנכי ואז אפשר להמשיך לעבור בין התפריטים הפנימים ככה. לא ידעתם לעשות אותם ? לא נורא
![]() ידעתם ? ידעתם לעשות אותם אין סופים, ללא תלות ביצירת עוד ועוד CLASSים או הגדרות שונות בCSS ? הינה התפריט האידיאלי ![]() עובד גם הIE בעזרת קובץ הHTC של (אין לי מושג :\ איזה מתכנת שהכין משהו שגורם לIE לזהות HOVER על הכל ולא רק על קישורים). דרך אגב, הקוד גם עומד בתקן XHTML 1 Traditional שעליו אני תמיד עובד. http://www.eyesoft.co.il/gift/menu.html יש להוריד את הקובץ הזה אם ברצונכם להשתמש בזה גם. אין לי בעיה שתעשו עם זה מה שבא לכם, אבל תשאירו את הזכויות יוצרים ואל תמכרו או תנסו להרוויח עם זה כסף. קיבלתם משהו בחינם, תתנהגו בהתאם. תהנו ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
זה לא ממש שימושי בשבילי .. אבל בכל מקרה תודה רבה
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
נחמד
![]() אני לא אוהב את התפריטים האלו אבל אני יודע שהרבה מחפשים, יפה מאוד ![]() ומה מועתק?! זה JS ובמאמר זה בכלל CSS. ממש תכנת..\: |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
יפה, תודה
![]() אבל התפריט הזה מעצבן, צריך להזהר שלא להזיז את העכבר יותר מדי ואז הכל נעלם... |
![]() |
![]() |
# 5 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
עזוב, הוא חושב שאם הוא יודע להזין נתונים למסד נתונים הוא כבר מתכנת עולמי. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
אני לא מצליח לפתוח את זה אחרי שהורדתי זה בקובץ htc משהו כזה.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
תודה על התפריט,
אני לא אשתמש אבל תמיד טוב לומר תודה למשהו שמשקיע. אגב, חן, חן..הייתי מציע להסיר את הודעתו. הודעתך, דווחה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל התגובות שסטו מהנושא נמחקו, אין פה שום העתקה, תפסיקו להאשים סתם.
# 9 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
![]() רק לי זה קורה? S: בכל מקרה ניסיתי ליצור כזה בגיל 10, הלך לי בשיטה שאני המצאתי אבל יצא דיי צולע (ניסיתי לעשות טבלה עם ויסיביליטי היידן וכשאתה מרחף אז התא נהיה ויסיבל.. הצלחתי אבל כשעשיתי תא בתוך תא הכל התחרבש ומאז לא ניסיתי שוב) |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|