|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מודיע על פרישה בת שנתיים מכל תחום שקשור למחשבים .
אני עדיין מקבל פניות מחברי הפורום כאן ומאנשים אחרים בנוגע להצעות מחיר לבניית אתרים וכל מיני שאלות .
אני רוצה לעשות סדר שלא יקרה שוב את מה שקרה היום עם מישהו מהפורום. נכנסתי למסגרת צבאית אני חוזר פעם בשבועיים או שלוש לבית , ואני לא כמעט לא מתחבר . נכון שזה היה לא יפה מבחינתי לעזוב בלי להודיע ולהשאיר לקוחות "תלויים באוויר" אבל זה מה שקרה . אין לי זמן לתיכנות , תמיכה בלקוחות או לענות על שאלות . אני מאוד מצטער על ההתעלמות שנוצרה מבחינתי אבל זה לא היה באשמתי . בהצלחה לכולם , ומידי פעם ( שאני יחזור ויהיה לי זמן ) אני יכנס ותוכנות המסרים ולפורום ויהיה פעיל ואם אני מחובר אז כן אני יכול לתמוך ולענות על שאלות . נ.ב אני לא תופס את כפיר מחברת אנטר סרב . אז אם אתה רואה את ההודעה , אני מבקש ממך להשעות לי את החשבון ולא לעשות שימוש בתוכן שהיה בחשבון . רציתי להגיד לך תודה על תקופה נפלאה אצלך בחברה ושאני יחזור לעיניינים נעשה את כל מה שתיכננו לעשות . ודבר האחרון , הדומיין www.dft.co.il עובר לרשותך , אתה יכול לעשות בו מה שאתה רוצה . Last edited by hi_sorie; 17-12-05 at 17:33.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
שמח לשמוע
![]() סתם תחזור מהר אחי , אני מכיר אותך מכמה פורומים כולל dft אני ההייתי בקהילה הראשונה שלה וגם האחרות . בהצלחה בהמשך . |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
מקווה לראות אותך מבקר פה.
![]()
# 4 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בס"ד
בהצלחה בהמשך (: מקוה שתחזור שוב לפורום ..
# 5 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
בהצלחה גבר
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|