![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
פונקציה בטופס מחוץ לטופס
מה שאני רוצה לעשות זה למקמם כפתור submit מחוץ לטופס
אז כמובן עושים PHP קוד:
PHP קוד:
אבל דרך הנייד זה לא עובד מדוע? האם יש פונקציה אחרת שכן תעבוד דרך הנייד שתמקמם את כפתור ה submit מחוץ לטופס תודה הבעיה בנייד שתמיד בסדר גמור בטופס העלאה זה אומר שאם אני מכניס את הכפתור שליחה לתוך הטופס זה עובד! Last edited by dabi; 16-08-12 at 01:31.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
נסה לעשות את זה עם JS, או כן למקם את זה בתוך הטופס ופשוט לשנות את הMARKUP שלך שזה לא ישפיע על העיצוב.
# 3 |
חבר וותיק
|
markup קשור ל xml איך זה יעזור לי כאן?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תגיות HTML גם נקראות MARKUP.
הכוונה שלי שתשנה את המבנה של התגיות כך שהכפתור יכלל בתוך תג הטופס בלי להשפיע על העיצוב או תשתמש בJS
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
מה הפונקציה הזאת אמורה להיות?
תעשה פשוט קוד:
<input type="button" onclick="javascript:document.getElementById('form').submit();" /> קוד:
<div style="width: 300px; height: 300px; position: relative; border: 1px solid black;"> <form ...> <input type="text" ... /> <input type="submit" style="position: absolute; top: 600px; left: 500px;" /> </form> </div>
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
PHP קוד:
מה אני שאני רוצה לעשות פשוט לעשות כפתור ששולח נתונים של הטופס מחוץ לטופס לא רוצה להשתמש במיקום של CSS הבעיה שמה שעשיתי קודם זה שולח את הטופס אבל לא אי אפשר לעשות בדיקה של ISSET כי הפונקציה <script type="text/javascript"> function submitform() { if(document.myform.onsubmit && !document.myform.onsubmit()) { return; } document.myform.submit(); } </script> שולחת את הטופס ללא ה NAME של ה SUBMIT לכן אי אפשר לעשות בד יקת ISSET |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Авторитет
|
כי אתה צריך להגדיר ID ל- FORM.
שים לב הפונקציה: document.getElementById מקבלת את הID ולא את שם התגית.
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
יש לי פתרון יותר טוב בשבילך, תלמד את הבסיס של JS קודם ואז תחזור לזה
אם תנסה לאלתר דברים כאלה זה לא יעבוד לך משהו.. מה שהבאתי היה דוגמא, היית אמור להתאים את זה לטופס שלך, וכמו שמידן אמר - היית צריך להגדיר ID לטופס, במקרה של הדוגמא שלי ה-ID היה צריך להיות form קוד:
<form ... id="form">
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|