![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
סליקת אשראי בסוף החודש...איך?
נגיד שיש לי אתר של מכירת סירטי DVD
זה אומר שאנשים מזמינים אצלי בערך כל יום יומיים...אני לא רוצה שהם יסלקו את האשראי כל יום , אלא אני שומר במערכת שלי את כמות הסרטים שהשכירו ובסוף החודש אני מעוניין לחייב אותם החיוב צריך להתבצע אוטומטי...אז נגיד בפעם הראשונה שהוא נירשם אני יחייב אותו ומאז כל סוף חודש אני רוצה לחייב אותו הבעיה היא שהבנתי שאסור לשמור פרטי כ.א. במערכת,לא שחשבתי לשמור ב DB שלי פרטי אשראי, וכמובן שרציתי לעבוד עם חברת סליקה כמו טרנזילה ודומהם,אבל אם לא ניתן לשמור פרטי אשראי אז גם הם לא יכולים, האם זה אפשרי ? האם יש דרך שכל סוף חודש אני יחייב את הלקוח במה שהוא עשה כל החודש,בצורה אוטומטית?(תחשבו שיש לי 1000 לקוחות כאלה)(לא רוצה לחייב אותו תחילת חודש ב 100 שקל ואז שיהיה לו "אשראי") תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
אתה צריך לעבוד עם אסימונים (הגולש מזין פעם אחת אשראי ואתה מקבל את המספר כאסימון-קוד). באסימון רק אתה יכול להשתמש והוא לא שווה כלום אם מישהו אחר משיג את האסימון.
יש 3 בעיות בשיטה שאתה רוצה לסלוק: 1. סליקה עם אסימונים היא יקרה יותר. 2. לא בטוח שללקוח יש מסגרת בסוף החודש. 3. יש לקוחות שהעובדה שהסליקה לא מתבצעת באותו הרגע מציקה להם.
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חיפשתי קצת מידע והבנתי על הTOKEN הזה 1)לגבי העלויות עדיין לא מצאתי תשובה -יש לך מושג מה אחוזי העמלה?(אם אני זוכר נכון סליקה באותו הרגע זה בערך 2.5 אחוז עמלה) 2)בכל מקרה ,האם זו הדרך היחידה לדרך שביקשתי?הוראת קבע לא תעזור כאן אולי? מישהו אמר לי שאתר הלוטו עובד איכשהו גם ככה,שהוא "זוכר" את האשראי שלך....(אם אסלוק דרך תוכנה ולא דרך PHP האם נפתחות לי אופציות אחרות?) 3)מדוע אם מישהו אחר שישיג את ה TOKEN זה לא יעזור לו? החברה שממנה אני לוקח את ה TOKEN עובדת איו רק מול האתר שלי? אם כן אז גם לא נדרשת אבטחה מיוחדת ואפשר לשמור אותו כמו שהו(אולי אם הצפנה דו כיוונית) בDB פשוט וללא אבטחה מיוחדת, אכן? |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
2. הוראת קבע זה סיפור אחר ומסובך יותר, אם הלוטו זוכר את האשראי אז הוא משתמש באסימונים. 3. קצת מסובך להסביר את זה, הדרך הכי פשוטה - הטוקן שלך ״מכיל״ חצי מכרטיס האשראי. הסולק מחזיק את החצי השני.
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם זה בצד של תוכנה(על מחשב) או בצד של PHP כל דרך אחרת אומרת לשמור מספרי כ.א. של לקוחות שזה אומר לא חוקי בעצם? עכשיו השאלה היא איך מתגברים על החיסרון העיקרי שאפשר להזין לי כ.א. חד פעמי של הדואר או סתם כ.א. בלי מסגרת ושאני בא לחייב סוף חודש אין אישור, ואכלתי אותה.... אגב, זה לא מוגבל? זה אומר אם אני מחליט פתאום לבצע חיוב ללקוח על סכום שהוא בעצם לא חייב,איך זה הולך? הרי הלקוח לא מאשר כל חיוב (כמובן שהוא יכול להתלונן אחרי החיוב) אבל אין איזה "אבטחה" שהלקוח צריך לאשר את החיוב של ה TOKEN לפני שהוא מתבצע? Last edited by dabi; 15-07-12 at 12:51.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
זו שיטת סליקה מאוד בעייתית מהסיבה שאתה לא יכול לשמור פרטי אשראי בשום דרך. יש אפשרות של הוראת קבע באשראי, אני לא יודע מי מבין חברות הסליקה תומך בדרך כזו אבל שווה לך לברר.
אופציה נוספת אם אתה רוצה לעבוד רק בדרך הזו אז עדיף שתעשה איזשהו ממשק ניהול שבו הלקוח רואה את כל ההזמנות ובסוף החודש האתר מייצר לו חשבונית לתשלום שעל מנת להמשיך להשתמש באתר הוא חייב לבצע תשלום ואז הוא מכניס ידנית את פרטי האשראי פעם אחת בכל סוף חודש לביצוע תשלום. בשיטה הזו אתה עובד על אמון, מלבד זאת אתה צריך דרך שתחזיק את הלקוחות שלך אצלך ושיהיה להם אינטרס לשמור את החשבון הקיים שלהם אצלך אחרת הם יפתחו כל חודש חשבון חדש.. יש מלא דרכים שיכולים "לעקוץ" אותך בשיטת תשלום חודשית כמו שאמרת כדוגמת כרטיס DEBIT ריק, פתיחת חשבונות חדשים אחת לחודש ועוד.. כמו זה יש לך גם דרכים לשמר לקוחות כאלה, תייצר להם מנגנון ניקוד \ מוניטין שיקנה להם הטבות ואז יהיה להם אינטרס להשאר עם אותו חשבון..
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
רק שאבין
כל פעם שעושים עיסקה כל סכ ום מקבל TOKEN ובסוף אני עושה חיוב של כל ה TOKEN ? או שבפעם הראשונה אני מקבל TOKEN ודרך ה TOKEN הזה אני אני מחייב מתי וכמה שאני צריך? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|