![]() |
# 1 |
חסום
|
קידום סרטונים ביוטיוב?
היי ,
האם יש דרך לקדם סרטונים ביוטיוב ללא תשלום ? אשמח לקבל מאמרים טובים למינהם ולדעת בכלל האם דבר כזה קיים לדוגמא שבמילה "מגניב" אני יהיה הסרטון הראשון. תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אי אפשר ללא תשלום. אתה חייב צפיות, אתה חייב לייקים, פייבוריטים, תגובות לסרטון שלך על מנת שלא יהפוך כמו עשרות אלפי הסרטונים שמעלים ליוטיוב מידי יום (אתה יכול ליצור איתי קשר לגבי מחירון)
במידה ויש לך קצת ידע בקידום אתרים, תדע גם לדעת למקד את כותרת/תקציר/תגיות הסרטון שלך בצורה אפקטיבית לקידום המילה המבוקשת. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
תודה בכל אופן . |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
חבל מאוד שאתה פוסל דברים שמגיעים מאדם בעל ניסיון.
אני עובד כבר שנה עם ClickBank ותוך יום במילים מסוימות מעמוד 2-3 אני מגיע למקום ראשון במילה ביוטיוב ובגוגל לאחר עדכון המידע של הסרטון. כמו כן רישום לאתרי סימניות יכול לתרום לקידום הסרטון. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
בכדי לדאוג לתנועה וחשיפת הסרטון, עליך לדאוג למילות מפתח[מתאימות וקולעות לסרטון!] שיספקו לו תנועה ולשלב אותם בחלקי הדף.
תיאורים, תסריטים,כותרות ואם תצליח גם לדרבן ותגובות שיכללו את מילות המפתח. בנוסף לכך מומלץ שהסרטון היה יחסית קצר וקולע וחשוב שהשניות הראשונות שלו היו אטרקטיביות ככל שאפשר בכדי למשוך את הגולשים עד לסוף הסרטון. דאג להטמיע אותו בכמה שיותר אתרים רלוונטיים בכדי למשוך תנועה וצפיות ועימם גם תשאף לקבל שיתופים ואוהדים ברשתות החברתיות. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
תודה אפשר לנעול.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|