![]() |
# 1 |
חסום
|
שאלה בצעתי הפניית 301 טוב?
PHP קוד:
האתר cserver.co.il מפנה ל dwx.co.il שינתי גם במנהל אתרים ב cserver כתובת חדשה של DWX. האם זה טוב? |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
ההפנייה תקינה, הייתי מציע לך אף לשפר אותה ולמקד את התנועה כשאתה מתבסס על קטגוריות באתר.
לדוגמא קטגורית CZ באתר הישן ל CZ בחדש לדוגמא. בכדי לוודא שההפניה נעשה באופן תקין תוכל לבדוק את תגובת האתר ואת התגובה שהוא מקבל[Http Status Code] במצב שבו אתה מקבל 301\302 זה אומר שההפניה תקינה- למרות ש302 פחות מומלץ. אתר שיאפשר לך לבדוק תוכל למצוא בתשובה שסיפקתי בקבוצת דיון אחרת בלינק שפה http://goo.gl/dr3Nm |
![]() |
# 3 |
חסום
|
|
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אכן שם אתה רואה שהוא זיהה 301 והמקור הוא האתר החדש, עכשיו סבלנות זו מילת המפתח
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אוקיי תודה רבה,אפשר לנעול !
|
![]() |
# 6 |
Whatever
|
אני לא מצליח להבין למה אתה לא מאגד את כל השאלות שלך בתוך נושא אחד. אתה כל הזמן פותח נושאים על אותו הדבר.
חבר בקהילה
|
תומר אני בטוח שעם נספק תשובות הולמות כמות התארדים יפחתו ואיכותם תשתפר
![]() |
![]() |
# 8 |
Whatever
|
אני מסכים, אבל 5 שרשורים על אותו הנושא זה קצת מוגזם. אפשר לאגד את השאלות או להתדיין בשרשור אחד - ככה התשובות מרוכזות וניתן לגשת אליהן בקלות.
חסום
|
|
![]() |
# 10 |
Whatever
|
אני מסתכל על הכותרות.
בעיה אני חושב שגוגל בוט לא יכול לגשת לאתר שלי האתר שלי נעלם מגוגל ! וותק האתר 3 שנים שאלה איך אני יכול לדעת עם גוגל בוט חסום לאתר שלי? חייב עזרה דחוף גוגל בוט לוקח לו ימים לסרוק אותי ! שאלה בצעתי הפניית 301 טוב? הדיונים האלו יכלו להתנהל בשרשור אחד, הכל היה מרוכז בצורה מסודרת.
|
|