|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
social change - צריכים את עזרתכם
אני בשלבים של פיתוח אתר של מחאות חברתיות.
את הרעיון המלא אני לא אציג פה. העניין הוא שאני רוצה שתכתבו פה מחאות חברתיות שמטרידות אתכם. בשאיפה שהם יופיעו באתר. אגם |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מטריד אותי שהמחאות החבריות עוברות לרשת/אתרים/פייבסוק במקום להיות על סדר היום הציבורי
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא מחאה. אתר לארגון של מחאות - תאריכים וכו'. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
הדיון הוא לא על האתר.
ולשאלתך - המערכת פותחת אוטומטית גם קבוצת פייסבוק. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אני מסכים עם Ray, פייסבוק מציעה פלטפורמה הרבה יותר נוחה לכל מחאה שירצו להתחיל
![]() בכל מקרה, אם מדברים על נושאים שמטרידים אותי, מחירי האלכוהול במקומות בילוי, כוס וודקה-רדבול 60 ש"ח? פחית XL ברשת המסעדות של פרנג'ליקו עולה 22 ש"ח (תבדקו את זה)! בקיצור, לכל אחד יש משהו שמציק לו יותר. אם היה לי רכב אני בטוח שהנושא של הדלק היקר היה מטריד אותי יותר, או אם הייתי נשוי אז מה שהיה מטריד אותי זה מחירי הדיור המופקעים בארץ... בכל מקרה בהצלחה עם האתר ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פשוט לא יאמן איזה ביזיון אנשים יורדים בנושאי המחאה. השלב הבא יהיה להתלונן שמחירי היהלומי 250 קרט פשוט יותר מדי יקרים ולא מאפשרים לבנות מהם בית במחיר הנוכחי.
![]() |
# 8 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
אם הקוטג' עולה יותר אז גם הבירה עולה יותר וגם הטויוטה עולה יותר וגם הלקסוס עולה יותר. הפתרון ליוקר המחיה, הוא הורדת מחירים של יצרן אחד, שתוביל תגובת שרשרת. ראית מה הוטנט עשו בתחום הספקיות. בעניין הדיור, מדינת ישראל צריכה לסבסד דיור לבעלי הכנסה שלא עולה על 1,000 שקלים מעל שכר המינימום. |
||
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לסבסד מחירי דירות זה שטות מוחלטת במיוחד במודל שהצאת
הרבה אנשים יעדיפו לעבוד פחות כדי לעמוד בקריטריון או גרוע מזה לעבוד ב"שחור" ואז המדינה תפגע פעמיים גם תסבסד דירה וגם לא תקבל מיסים על המשכורת מחירי הדירות צריכות לרדת מכיוון שהם לא ריאלים לתנאים בשוק, לבנות דירה עולה גרושים (יחסית למחיר הסופי של הדירה) הקרקע יקרה ובזה המדינה יכולה לשלוט |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אנשים עובדים בשחור בגלל שמס הכנסה הוא בדיחה, כל אזרח שני פה מרמה את המדינה. אבל זה כבר עניין אחר. מעוטי יכולת, כמו קשישים, נכים או עניים מרודים (באמת מרודים) צריכים את עזרת המדינה. אם לא לשם כך, בשביל מה היא נמצאת פה? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|