|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
סקריפט למעקב אחר מיקום מילות מפתח
http://pastebin.com/GbMNFDGz
אני יודע שיש הרבה כלים לבדיקת מיקום בגוגל, אבל אני פשוט לא הסתדרתי עם אף אחד מהם, אז כתבתי סקריפט PHP קצר. הסקריפט מאפשר: להוסיף כמה אתרים שאתם רוצים כמה מילות מפתח שאתם רוצים לחפש בכמה עמודים שאתם רוצים (רק שיותר מדי מילות מפתח*יותר מדי עמודים=הרבה בקשות=חסימה זמנית מגוגל) ההגדרה הבסיסית מצריכה ידע בPHP ומערכים, מוסיף פשוט את האתרים ומילות המפתח למערך $info לפי הדוגמא שיש כרגע בקוד. לאחר מכן נכנסים, בוחרים אתר וזה מציג את המיקומים שלכם. בכניסה השנייה הסקריפט כבר יבצע השוואה מול הבדיקה הקודמת שעשיתם וידווח על עלייה או ירידה במיקום. הסקריפט ממיין את המיקומים לפי העמוד שהם נמצאים בו ולפי הסדר של המקומות. סה"כ סקריפט בסיסי שעושה את העבודה מצויין, אני אישית לא צריך יותר. השימוש חופשי, תתפרעו לכם ![]() אם יש באגים, תדווחו לי, אני משתמש בו כבר תקופה בלי בעיות, אבל יכול להיות שיצוצו פה ושם שגיאות, פשוט תגידו ואני יעדכן. תהנו! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
עבודה יפה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
תודה
|
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
טוב ערכתי את התגובה מחדש!!! חח
עובד מצוייןןן אחלה כלי
וותק של 10 שנים? יש חשש!!! XooX, XoX, מבזקי חדשות, משחקים, משחקי פלאש. - מעוניין להחליף קישורים? שלח הודעה פרטית. ![]() Last edited by xoox; 19-04-12 at 10:04.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ואתה צריך ללחוץ על האתר ואז תקבל את הדוח מיקומים לגבי השמירה, הוא יוצר קבצים בתיקייה שהסקריפט נמצא בה עם השמות 0.serp לפי המספר של האתר במערך. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
כן כן בטעות, מהרתי מדי לפני שבכלל לחצתי על הקישור הפנימי שם...
תודה, אחלה כלי אפשר לשפר את זה אם להוסיף PR בנוסף
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|