הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > קידום ושיווק אתרים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 16-03-12, 08:31   # 1
ServerSeller
חבר בקהילה

מיני פרופיל

ServerSeller לא מחובר  

פרסום| מאמר שרשמתי

חברת אנטילסרב נוסדה בשנת 2010 ע"י מוריאל שמחיוף בכדי לספק לכם את שירותיה המגוונים.
בחברתינו תוכלו לרכוש שלל שרתי משחק וביניהם Counter Strike, Gta Samp ועוד..
בנוסף לכך שרתינו הנם שרתים באיכות גבוהה, מהירה ומקצועית, שמבוטחת נגד נפילות ופינגים גבוהים.
כמו כן, אנו מוכרים שרתי רדיו, אחסון אתרים, אירוח אתרים, עיצוב וקידוד אתרים ברמה מקצועית.
אנו אנטילסרב מאמינים שנוכל לתת לכם את הפתרון המושלם למטרה שלכם, משום שרק אצלנו תוכלו להנות משרתים חזקים ואיכותיים, תמיכה כללית 24/7 וכמובן מחירים זולים.
תודה שביקרתם אצלנו, חברת אנטילסרב.
איך?
אשמח לביקורות בונות על המאמר, אני אשמח ללמוד כמה שיותר מטעויות.
יש בעיה אם מכשירכם ? קבלו תמיכה בחינם!
  Reply With Quote
ישן 16-03-12, 11:38   # 2
Dennis Ray
CEO at Foxfort Ltd

Dennis Ray's Avatar

מיני פרופיל

Dennis Ray לא מחובר  

אם קהל היעד שלך הוא ילדים בני 12-14-15 אני מניח שמה שכתבת ירשים אותם מאוד, מעבר לזה... אני אכתוב כמה דברים:

ראשית כל - אתם לא חברה בע"מ (אני מקווה שאתם עוסק פטור אחרת זה פעילות לא חוקית).
כל ההצהרה במאמר "אודות" שכתבת פה חסרת ביסוס לחלוטין (רק אצלכם אנשים יהנו משרתים חזקים ואיכותיים? ובמקומות אחרים? עסקי ענק? עסקים וותיקים? לא יהנו? זה כמו לכתוב "השרתים הכי טובים בעולם!!!").

אתה מתחייב לתמיכה 24\7 - בפועל אני מניח שאתה עדיין בבית הספר, יש לך שעות לימודים, שינה, עבודות, תחביבים...
ה"כמובן מחירים זולים" מוריד משמעותית מהערך של כל מה שניסית להעביר לקורא. אם יש לך מוצר טוב אתה לא צריך לכתוב "כמובן מחירים זולים", במקסימום תציין "מחירי שירות נוחים". אל תזלזל בעצמך.

אני גם לא אוהב את "בין היתר מספקים שירותי עיצוב וקידוד אתרים", אז מה העסק עושה? אירוח אתרים? אירוח שרתים? עיצוב? תכנות? זה סופרמרקט של כל השירותים של עולם האינטרנט?
דברים כאלה לא עובדים בעולם האמיתי, וכל העסקים (או "חברות" כמו שאתם בוחרים לקרוא להן) בהוסטס שעושים את זה, בדרך כלל לא שורדים יותר מדי. זה עסקי תחביב.

זה בסדר כמובן, השאלה היא לאן אתה רוצה לקחת את העסק - תחביב זמני כדי להרוויח כמה שקלים בחודש או לעשות פה משהו רציני יותר עם ראיה לעתיד כלשהו בתחום.

אם זה האחרון ההמלצה שלי-
להציג עובדות, להתמקד בתחומים מסויימים ולא להתפזר, לא לתת הצהרות שאחרי זה לא תוכל לעמוד מאחוריהן (ותאמין לי, מאחורי מה שכתבת גם LiveDNS לא יעמדו..).
כתוצאה מכך תרחיבו משמעותית את קהל הלקוחות הפוטנציאליים ותבנו תשתית טובה יותר להצלחה לטווח הארוך.

בהצלחה

Last edited by Dennis Ray; 16-03-12 at 11:44..
  Reply With Quote
ישן 16-03-12, 11:46   # 3
ServerSeller
חבר בקהילה

מיני פרופיל

ServerSeller לא מחובר  

תודה
דווקא קהל היעד שלי הוא נערים בני 14-17...
יש בעיה אם מכשירכם ? קבלו תמיכה בחינם!

Last edited by ServerSeller; 16-03-12 at 11:50..
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום