|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אינטל הכריזה על הדור הבא בסדרת XEON
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
ממש קצת , לא הרבה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
I am root
|
מאיפה אתה מביא טענה כזו ללא ביסוס?
התשובה היא חד משמעית כן - ההבדל הוא עצום בשרתי אפליקציות שדורשים כוח עיבוד. כל הסדרה החדשה ממש מהירים!! את ה E5 עוד לא הכנסנו לאתר ( המחיר שלהם עדיין גבוהה יחסית) , אבל יש לנו E3 במלאי למעוניינים http://www.securehost.co.il/servers.nl.php בהחלט סוסי עבודה המעבדים האלה! Last edited by yonatan; 09-03-12 at 21:31.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
קצת חבל שהמלאי שלכם נמצא באמסטרדם. שרת כזה בישראל יכול להפציץ בביצועים ולהיות משתלם ביותר. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
I am root
|
משתלם בישראל? , על מה אתה מדבר, מחיר אירוח שרת בישראל הרבה יותר יקר מאשר בחו"ל.
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
משתלם זה לאו דווקא זול. משתלם זה מכלול התבחינים שיוצרים חבילה משתלמת. שרתים שאינם בישראל אינם משתלמים בכלל, כי המחיר בא על חשבון המהירות. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
I am root
|
ציטוט:
זו טענה שבאה בלי להתבסס על עובדות חיות בשטח. אתה לא יכול לרשום "מכלול התבחינים", ואז לסתור זאת עם טענה על "חשבון המהירות" , זה או המכלול או רק המהירות. ועדיין אם אתה מדבר על מהירות בלבד הרבה הרבה הרבה הרבה יותר משתלם בחו"ל אין ספק בכלל. ואתה קורא את הדברים הללו מאדם שמתפעל שרתים בכל רחבי העולם, ועם כל הכבוד - עם נסיון לא מתווכחים, מה שאתה טוען זה "על הנייר", אני מדבר על העולם האמיתי. לא רוצה להסתמך על מילה שלי? תשאל את גוגל למה הם לא מחזיקים שרתי WEB בארץ, אני בטוח שהם העסיקו מישהו שעשה תזה בנושא הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
אושיית הוסטינג
|
גוגל כן מחזיקים שרתים בישראל, גם שרתי WEB ובעיקר שרתי CACHE.
המון חברות גדולות מחו"ל מחזיקות בין שרת לארון שרתים בישראל, לארח את כל התוכן הכבד (יעני CDN). לצערי אתר שמעוניין לעבוד עם כל ספקי האינטרנט בלי שום הגבלות למינהם, חייב להשתמש בשרת בישראל - נקודה.
# 9 | |
I am root
|
ציטוט:
כל התעבורה שלי מול גוגל יוצאת לחו"ל תמיד ובדקתי ב 3 ספקיות אצל כולם זה מנותב לשרתים בחו"ל. 4 71 ms 72 ms 72 ms EDGE-FRA-02-so-2-3-0-0.ip4.012.net.il [80.179.16 6.101] 5 89 ms 89 ms 88 ms 72.14.216.121 6 92 ms 93 ms 91 ms 209.85.241.112 |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אושיית הוסטינג
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|