|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ארגון זיר"ה חוסם רק אתרים ישראלים בעצם?
יש משהו שאני לא מבין...
אם הם נתקלים באתר בשפה אנגלית הם לא מנסים להוריד אותו מהרשת? השאלה שלי נובעת מהעניין שאולי עדיף לפתוח אתרים באנגלית ולדחוף תרגום עברי והם לא יעשו דבר. כל זה בתנאי שלא שבעלי האתר ההורדות לא מוכר ברשת.
# 2 |
WBD.co.il
|
יכול להיות שכן יכול להיות שלא,
מה שבטוח, שנתת להם נקודה למחשבה ברגע זה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
מחשבה טובה, רק תוודא שאיחסון והדומין לא ירכשו מחברות ישראליות
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
תנסה ותראה,
מקסימום.. יתבעו אותך ב-400 אלף שקל.. ![]() ובנימה יותר רצינית, אל תצא מנקודת הנחה שזיר"ה מטומטמים.. עד עכשיו הם מצליחים לא רע במאבק שלהם. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אוקי זה העניין.. שמה שהצעתי עכשיו יש בעלי אתרים שמשתמשים בזה.. דוגמאת גוגל טרננסלייט לאתר שלך.
איך בדיוק ארגון זיר"ה יכול לדפוק אתרים שהם מחו"ל...ויש בהם תירגום לעברית? הם לא קשורים לארץ אפ]ילו...
# 7 |
WBD.co.il
|
בעקרון, אני חושב שאם ארגון זיר"ה יגלה שאתה אזרח ישראל(אתה הרי כפוף לחוק הישראלי) שמפעיל אתר הורדות עם תכנים ישראליים,
הם ינקטו נגדך צעדים לא משנה מה שפת האתר. ככה שאם אתה מעוניין אתה מוזמן לפתוח אתר באנגלית ולדאוג לכך שלא יגלו שאתה ישראלי(שרתים מחו"ל וכ'ו), אבל לך תדע, אולי תסתבך עם חוק של מדינה אחרת? לדעתי, לא מומלץ לפתוח אתרי הורדות עכשיו. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אז בעצם כל עוד זירה לא מודעים שמנהל האתר הוא ישראלי הם לא מבצעים נגדו שום פעולות :| ?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
גם אם בעל האתר הוא פורטוגזי שלא שמע על ישראל מעולם, ויש באתר שלו תוכן שמפר זכויות יוצרים של גופים מסחריים ישראליים, הוא יכול להתבע בידי זיר''ה.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
זיר"ה באמת נחשב לארגון כזה חזק שיכול להשפיע על מדינות לדוגמאת סין? אם אני מאחסן אתר בסין אתר הורדות בעברית אפילו, אני לא חושב שהם יכולים להשפיע על הנעשה שם! אני טועה?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|