|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
תוכנית חבילות - מה דעתכם ?
אני ושותף עומדים לפתוח עסק הוסטינג.
פיתחתי תוכנית של חבילות ההוסטינג השיתופיות. אשמח לדעתכם על החבילות ועל התמחור. (אין כאן שום רווח שלי. אני רק מבקש את דעתכם, לא מוכר כלום, לא מפרסם כלום. עדיין לא נבחר אפילו שם לעסק). חבילת IronHost נפח אחסון - 800MB תעבורה חודשית - 10GB חשבונות מייל - 5 תמיכה - PHP ו ASP.NET מחיר - 10 שקלים חודשי או 115 שקלים שנתי חבילת BronzeHost נפח אחסון - 800MB תעבורה חודשית - 20GB חשבונות מייל - 10 תמיכה - PHP ו ASP.NET מחיר - 30 שקלים חודשי או 350 שקלים שנתי חבילת SilverHost נפח אחסון - 1000MB תעבורה חודשית - 50GB חשבונות מייל - 10 תמיכה - PHP ו ASP.NET מחיר - 50 שקלים חודשי או 550 שקלים שנתי חבילת GoldHost נפח אחסון - 1000MB תעבורה חודשית - 75GB חשבונות מייל - 20 תמיכה - PHP ו ASP.NET מחיר - 70 שקלים חודשי או 800 שקלים שנתי חבילת SuperHost נפח אחסון - 2000MB תעבורה חודשית - 100GB חשבונות מייל - 30 תמיכה - PHP ו ASP.NET מחיר - 90 שקלים חודשי או 1000 שקלים שנתי |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
Silver+Gold ל20 מסדים ושני דומיינים. Super מוגבל ל100 מסדי נתונים וחמישה דומיינים. אנחנו מתלבטים בין 3 אפשרויות לפאנל. בערב אני אפרסם גם את תוכניות הרייסלר בשביל חוות דעתכם. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
על פי מה קבעת את המחירים וההגבלות עבור כל חבילה?
אני לא רואה כאן חלוקה באופן שבאמת מגדיר כל חבילה עבור פלח שוק/סוג אתרים מסויימים. זה נראה כאילו סתם שינת כמה הגבלות בחבילות בהתאם למחיר וזהו. מחירים אסור לך בשום פנים ואופן לקבוע באוויר, תלך לפי היגיון מסויים שבעזרתו תוכל בסוף החודש לכסות את ההוצאות ורצוי גם להרוויח בנוסף אליהם, אחרת, וכמו שאני רואה כרגע, העסק שלך יפול באותה מהירות שבה הוא קם. Last edited by אדיר; 28-02-12 at 19:44.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
זה המודל העיסקי שלך?
ידוע לך שasp רץ על שרת ווינדוס ובדרך PHP רץ על שרת לינוקס (אפשרי להריץ PHP על שרת ווינדוס השאלה אם אתה יודע מה החסרונות/יתרונות של זה)? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
ידוע לך שלרוב חברות השרתים יש יותר משרת אחד ?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אושיית הוסטינג
|
נגיד ומכרת 150 חבילות מהחבילה הקטנה ביותר (10 ש"ח),
כל ההתעסקות עם 150 לקוחות (CRM, קבלות), הוצאות על שרתים והוצאות על תפעול עסק, מגמדים את הרווח הנקי ל-700 שקל בערך, כלומר - אתה תרוויח 4.6 שקל מכל לקוח, חבל על הזמן שלך, תוריד את Gold ו-Super, תצמצם בשטח הדיסק בכל החבילות, תגדיל טיפה את התעבורה, ותעלה מחירים, אחרת אין טעם להתחיל לעבוד.
# 8 |
חבר מתקדם
|
חבילת BronzeHost
נפח אחסון - 800MB תעבורה חודשית - 30GB חשבונות מייל - 10 תמיכה - PHP ו ASP.NET מחיר - 30 שקלים חודשי. חבילת SilverHost נפח אחסון - 800MB תעבורה חודשית - 75GB חשבונות מייל - 10 תמיכה - PHP ו ASP.NET מחיר - 80 שקלים חודשי. חבילת GoldHost נפח אחסון - 1000MB תעבורה חודשית - 110GB חשבונות מייל - 20 תמיכה - PHP ו ASP.NET מחיר - 120 שקלים חודשי. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
יש לך גב כלכלי להחזיק יותר משרת 1?
חוץ מזה אם זאת החבילה שפרסמת אני רוצה אותה זה אומר גם ASP וגם PHP בתור אחד שכל הזמן חופר על מודל עסקי אולי תגיד לי איך אתה יכול להחזיק שני שרתים בלי לקוחות בכלל עם רמת המחירים שתמחרת בהתחלה |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
מחירים טובים
פאנל תשתמשו ב WEBPANEL, הוא הכי נוח עם ווינדוס וגם חינמי. ומה הם בסיסי הנתונים? מה נתוני השרת? הוא יחזיק? הוא שווה משהו? זה גם משהו שאני מחפש כשאני למשל קונה שרת. ולגבי זה פה עם ה ASP וה PHP - מה הקשר? מריצים את שניהם על השרת בלי בעיה, כל החברות שמאחסנות ווינדוס עושות את זה ואין שום בעיה. נכון, בלינוקס זה יותר זול ומשתלם אבל פה זה ASP ועל הדרך גם PHP |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|