|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה | העלאת קבצים, חוקי לגמרי?
שלום.
(קודם כל, לא הצלחתי להבין לאן הנושא הזה משתייך, כך שאם זה לא המקום נא להעביר ולא לנעול תודה). האם אתר העלאת קבצים, כגון: F2H, UPF, האם זה חוקי? תודה לעונים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
נראה לי הנושא משתייך לOFF TOPIC,
לגבי הנושא, אפשר לומר שזה חוקי, אתה אם מגביל את הסיומות, למשל שלא יעלו avi, mkv, וכאלה, כנ"ל גם לגבי הסיומת mp3, ואז אתה יכול להפוך את זה לחוקי. אם אתה מאפשר כל סיומת זה כבר התחום האפור, שלא נראה לי כדאי להיכנס לזה כבר. זה תלוי גם בהגבלות שאתה שם לאתר, למשל עד 200MB, אז אתה מוריד ממך את כל הסרטים הפיראטיים... גילוי נאות: הייתי בעל מספר אתרי העלאת קבצים. (כרגע אינני מנהל שום אתר העלאת קבצים) |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
חשוב להקפיד גם על נוהל הודעה והסרה אבל אני ממליץ לך להפגש עם עורך דין ולא להסתמך על הנאמר פה.
בהצלחה.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לפי מאורעות העבר אני חושב שלא כדאי להסתמך על זה שזה חוקי.
הישראלי היפה ימצא את הדרך לשתף קבצים פיראטיים באתרך ואז אתה תחטוף את כל המכה ולא הוא. פשוט תוותר על זה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
איך F2H של נענע חוקי?
אני מדבר בעיקר האם יש בעיית חוקיות אם קבצי MP3. ואם כך איך לא סוגרים את האתרים הגדולים כיום? יכול להיות שיש פרצה בחוק שהם מנצלים? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
במידה ואני כותב באתר משהו כגון: "האתר אינו אחראי לקובץ המועלה, אלא אותו משתמש המעלה את הקובץ. בעת לחיצה על הכפתור הינך מסכים שהעלאת קובץ באחריותך בלבד"
האם זה תופס? ושוב פעם, איך נענע קנו את F2H ומפעילים אותו אם זה לא חוקי? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
פה זה לא עו"ד, עדיף שתפנה לעו"ד שמתמחה בזה...
ובכל זאת דעתי היא שכל עוד תקפיד על הסרה אוטומטית של קבצים שנראים חשודים (לדוגמא שיר שמכיל שם של זמר, או קובץ סרט עם שם של סרט או סדרה וכו') אז מראש לא יעלו אליך קבצים לא חוקיים ואז תהיה הרבה פחות בעיה. כמו filesonic עכשיו שהם מוחקים כמו משוגעים וגם מגבילים שרק אתה יכול להוריד את מה שהעלאת שזה לכאורה המטרה של העלאת קבצים לשמור קבצים אונליין כדי להשתמש בהם בעתיד (חוץ מפירטיות...) |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני הייתי הולך על דבר פשוט. שלפני כל העלאת קובץ המעלה יצטרך לאשר תקנון שהיה רשום בו במפורש: העלאת קבצים שמפרים זכויות יוצרים אסורה בהחלט. קבצים שימצאו מפרים זכויות ימחקו מיידית. האתר לא תומך בקבצים מפרים זכויות יוצרים.
משהו בסגנון הזה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|