|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה | איך אני חוסם התקפות מסוג..
שלום ,
אני מחפש כבר הרבה זמן ולא מצאתי מידע ממש מפורט על חסימת התקפות מסוג Layer 7 DDoS Attacks זה כאילו הולך על ההתקפות של תקשורת עם המשתמש. אם מישהו מבין בזה , אני אשמח לקצת מידע שיעזור לי לחסום את ההתקפות מהסוג הזה , ומדובר לא בחסימת DDOS LAYER4 אלה 7 . ויש מצב שהמוד mod_evasive יעזור בחסימה של LAYER7? תודה לעוזרים! Last edited by mcm1200; 01-02-12 at 22:22.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
אני לא יודע עד כמה אתם מכירים את מודל ה- OSI, אבל Layer 7 זוהי שכבת האפליקציה.
בהחלט קיימת אפשרות סבירה שניתן להגן על ההתקפה הנ"ל באמצעות חומת אש (מהמון סוגים) ולעיתים אף פשוט באמצעות קינפוג נכון של האפליקציה שאותה מתקיפים (או לחילופין תיקון פרצת האבטחה שגורמת לכך), מעבר לכך אני לא יודע איך הגעת למסקנה שהגעת אליה, לא אומר שהיא לא נכונה כמובן, אבל ממה שאני מתרשם אתה לא מבין בנושא יותר מדי אז ראוי לקחת בחשבון שהמתקפה לא בהכרח תואמת למה שאתה סבור. אף אחד כאן לא יכול להגיד לך באוויר מה לעשות ו/או איך לעשות, צריך להבין קודם כל מה בכלל מתקיפים לך (אם בכלל), איך זה בדיוק קורה וכו' וכו'. במידה ואתה מאוחסן על גבי אחסון שיתופי או לחילופין זכאי לשירותי ניהול שרת או תמיכה, פנה אל ספק האחסון שלך ותנסה להעזר בו באיתור ובניתוח המצב. Last edited by אדיר; 02-02-12 at 17:03.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני אשמח לקבל עוד עזרה מאנשים שאולי יצא להתעסק עם החסימה של LAYER7 בעבר..תודה |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
התקפות על Layer 7 זאת מילה (או 4 מילים?) עם המון משמעות.
אין כאן פתרון קסם, אי אפשר להגיד לך תתקין א', תגדיר ב' ותעשה ג' והשרת שלך מוגן. התקפת מניעת שירות יכולה להתקיים בהמון תצורות שונות, לא מעט מתוכן רלוונטיות גם למילה Layer 7. אתה יכול לחפש מידע בגוגל אודות התקפות DoS, בעיות אבטחה בשירותים שאתה מריץ, אמצעי הגנה וכו', קיים מידע בהיקף גדול בהרבה ממה שאפשר לכתוב לך כאן בתגובה. המודול שציינת בהחלט יכול לסייע בעניין, אתה יכול לקרוא עליו ולהבין איך בדיוק הוא פועל, אבל זה כמובן לא מה שיגן על השרת שלך לחלוטין, בסה"כ שכבת הגנה נוספת לשירות הספציפי הזה. שיהיה המון בהצלחה ![]() Last edited by אדיר; 03-02-12 at 15:39.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |