![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מתכנת פצצה, אני הלקוח האחרון שלו, מומלץ .
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
כל הכבוד אחי בהצלחה !
# 5 |
חבר וותיק
|
כל הביקורת היא בונה בלבד:
- איך אני אמור לקחת את המייל שלך מהחלק העליון בצד ימין? לתת ללקוח פשוט לזכור את המייל ולא להעתיקו זה בעיה (אם זה בקטע של ספאם אז גם כך המייל שלך כתוב בטקסט בדף יצירת קשר אז..) - תיק עבודות\פרוייקטים? - בדף יצירת קשר כדאי שיהיה גם טופס יצירת קשר ולא רק באינדקס - מה עם דף אודות? - למה דומיין נט? - זה שאתה בן 16 זה נחמד, אבל מפתח אתרים מגיל 12? איך נראה לך לקוח יגיב לנתון הזה? - קופירייטינג לא משהו באינדקס - תסתכל איך אנשים אחרים משווקים את עצמם כפרילנסרים ותעשה כמוהם. - תיק עבודות זה החלק הכי עיקרי באתר שכזה, אם לא תשקיע שם אז כל האתר היצוגי לא שווה כלום בהצלחה.
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() - איך אני אמור לקחת את המייל שלך מהחלק העליון בצד ימין? לתת ללקוח פשוט לזכור את המייל ולא להעתיקו זה בעיה (אם זה בקטע של ספאם אז גם כך המייל שלך כתוב בטקסט בדף יצירת קשר אז..) יש את המייל שלי ביצירת קשר, בנוגע לתמונה בעת לחיצה היה אמור להישלח mailto רק שמשום מה זה לא הוסיף, סודר. - בדף יצירת קשר כדאי שיהיה גם טופס יצירת קשר ולא רק באינדקס - שיקולים שלי. - מה עם דף אודות? לא רואה בזה צורך כול מה שיש שלי להגיד על עצמי נאמר בדף הראשי. - למה דומיין נט? למה לא? - זה שאתה בן 16 זה נחמד, אבל מפתח אתרים מגיל 12? איך נראה לך לקוח יגיב לנתון הזה? בנוגע למשפט שאמרתה פה יש לי התנגדות מוחלטת, אני מכיר לא מעט ילדים שהתחילו בגיל שכזה וישנם בני נוער בגיל שכזה שנמצאים ברמה גבוה מאוד. אין קשר לגיל. - קופירייטינג לא משהו באינדקס - תסתכל איך אנשים אחרים משווקים את עצמם כפרילנסרים ותעשה כמוהם. אקח את זה לתשומת לבי ![]() - תיק עבודות זה החלק הכי עיקרי באתר שכזה, אם לא תשקיע שם אז כל האתר היצוגי לא שווה כלום לא הבנתי מה הבעיה. יש תיק עבודות באתר, רק דף הפרוייקטים עוד לא באוויר. סופ"ש נעים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
האתר נראה טוב מאד,בהצלחה שיהיה.
כמו שאמר בו הבחור לפני כן,תיק עבודות זה באמת הכי חשוב באתר מסוג זה. בתור אחד שלא מתכנת ומעסיק אנשי מקצוע אני יכול לומר שאני מסתכל הרבה על תיק עבודות.
# 8 |
חבר וותיק
|
אני לא יחזור על דברים שאמרו לך פה שלדעתי הבנת כבר שצריך לשפר אותם, הקידוד יש לו קצת נטיות לשמאל ולימין, ומבחינת הקוד, יש גם טאגים שצריך להחליף
בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
מבחינת עיצוב לא רע בכלל
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש