![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] איתור דרך מס' פלאפון .
שלום רב,
לפני יומים חבר מכיתה שלי קנה רכב ב-5 אלף ש"ח, עכשיו מרוב תמימותו הוא הסכים לתת למוכר את הסכום המלא, רשות הדואר (העברת בעלות) היתה סגורה בשעה שהם ביצעו את העסקה . הוא אפילו לא ביקש ממני את ת"ז ושום דבר שהוא יוכל לזהות אותו, רק פלאפון . עכשיו הוא כבר יומים אומר לו, מחר אני אלך איתך ונעביר והכל, עכשיו הוא אמר ביום ראשון . לפנות למשטרה, לא יעזור, הוא יכול להגיד שהוא לא מכר ולא כלום, אין הוחכה . הסיבה השנייה שהוא לא רוצה לפנות למשטרה, אולי הרכב גנוב ? מה אתם ממליצים לעשות ? אני רוצה לעזור לו לאתר את הבנאדם דרך המספר פלאפון שלו, יש אפשרות ? |
![]() |
# 2 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
יש לך שם פרטי? שם משפחה? ותנסה להקליט אותו בשיחה טלפונית, לא חסרות תוכנות הקלטה..אבל כשתקליט יכול להיות שהוא ישים לב כי בדרך כלל שומעים את עצמך כשמקליטים אותך. |
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
נדפקתם אין שכל אין דאגות .
תגיד תודה שזה רכב לפני 15 שנה לפחות וזה רק 5 אלף או שתלך למשטרה או שתיקח חוקר פרטי. הקלטות כן מתקבלות במשפט אבל זה תלוי איזה סוגי הקלטות.בכל מקרה תתנחם בעובדה שזה 5 אלף. ואם הייתם חכמים הייתם עושים זכרון דברים או חותמים על משהו. אם אתה זוכר את המספר של הרכב תחפש באתר של המשטרה לראות אם הוא גנוב. ולמה אתה מפחד לפנות למשטרה אם הוא גנוב? מה אתה גנבת אותו? נשמע לי הזוי כל הסיפור . לא תעודת זהות לא כלום לא זכרון דברים הזוי קיצור. |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה, בדקנו באתר של המשטרה והרכב לא גנוב .. |
|
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
תארגן מאיזה חבר של חבר שעובד בסלקום או משהו, לא בעיה...
נראלי שאפילו סלקום הרשמית מציע שירותי גילוי זהות, אבל בסכום קצת יקר. |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
יש לי את הת"ז והשם משפחה והשם שלו, מישהו יכול לעזור לי באגרון ?
תעשו מצווה . |
![]() |
# 8 |
Whatever
|
לא, זה לא חוקי.
|
|