|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אתר חדש | העלאת קבצים WeUp
אתר חדש להעלאת קבצים :
שלום לכולם , רצינו להציג לכם את האתר החדש שלנו , העלאת קבצים: עד 2GB האתר מאפשר כל סוגי העלאות קבצים שיש ברשת , כמו העלאת וידאו (צפייה ישירה) , העלאת קבצים , העלאת תמונות ופלאש. היתרונות משתמשים רשומים : רק באתר שלנו באמת משתלם להיות משתמש רשום , מהיום אתם יכולים להרוויח עמלות מהעלאות שלכם , ע"י כך שעל כל סמס חדש שרשם דרך העלאה שלכם ... תקבלו עליו עמלות . בנוסף משתמשים רשומים יכולים לראות סטיסטיקות על הקבצים שעלו או למחוק אותם בזמן המוקצב. קישור לאתר : העלאת קבצים | העלאת תמונות | העלאת וידאו *השראה לעיצוב נקלח מאיזה עיצוב שפורסם פה ממש מזמן , אהבתי והחלטתי לשפר אותו קצת יותר לטעם שלי! Last edited by mcm1200; 20-12-11 at 09:54.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
יפה מאוד
הפרסומות קצת לא באה בטוב בעין תוריד אותה מתחת לטופס של העלאת קובץ .. יש גם פאק בעיצוב הפס הכחול שממשיך עם הטופס העלאה בצד שמאל לא ממש ממשיך עד לסוף כמו צד ימין. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ובקשר לפס אתה יכול לתת לי תצלום מסך .. אם כן תודה זה יעזור! |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
נחמד מאוד,אהבתי את האפשרות של הצפייה ישירה.
בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה , מקווה שעוד יאהבו..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
תוכל לקבל ים תנועה גם מבלוג שלי אם באמת השירות יהיה יציב וכמובן בחינם, כיצד ניתן ליצור איתך קשר מה האימייל שלך?
בנוגע לאתר, האתר כרגע נחמד ופשוט, אפילו פשוט מידי. הייתי משנה צבעים, למשהו חי יותר - זה כבר עניין שלך. בנוגע להרשמה לאתר, אתה דורש הרבה שהם חובה ותפסיד הרבה משתמשים. התווים שלא צריכים להיות חובה: שם משפחה , כתובת מלאה , טלפון ליצירת קשר *קבלת התשלום * קבלת התשלום - אתה כרגע מחייב לרשום אפשרות, אם אני נרשם לאתר לבחון את האתר, אני לא רוצה כרגע להשים את הפרטים שלי. תעשה שלא חובה להזין את זה בהרשמה ואפשר להוסיף זאת אחר כך. בהצלחה!
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
*בקשר לעיצוב , חיפשתי פשוט ואני זוכר שראיתי משהו נקי ופשוט בפורום ומימנו נלקח ההשראה *בקשר להרשמה , אני יחשוב על זה , כי אני בתכלס רוצה פרטים נכונים כדי שבאמת יהיה מקצועי ולא סתם . בכל זאת אני יחשוב על זה וכרגע נרשמו לא מעט . *השירות של האתר יהיה פעיל לפחות שנה כי תקציב לא חסר ואני גם אם אני מפסיד אני אוהב להשאיר את האתרים שלי ברשת כמה שיותר , זה יותר תחום שאני אוהב להתעסק בו בגלל זה כסף בא אחרי זה ! אני מוכן לשמוע עוד ביקורת של אנשים או חוות דעת! |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
Last edited by Gmalaya0x; 20-12-11 at 19:34.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ותאמין לי שזה לא בא בשביל לעשות משהו רע למישהו פשוט היה עיצוב חמוד שרציתי לקחת לסגנון שלי יותר! |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אפשר לשאול באיזה מערכת אתה משתמש לצפייה ישירה? מערכת בתשלום?
שרת/VPS לא יושב בארץ נכון? נראה טוב מאוד. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|