|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בבקשה עזרה, התחברות לאתר עם curl
שלום.
אני רוצה לגשת לדף ולקחת את הקוד..הקטע שהדגף עם סיסמא..יש לי את הסיסמא מן הסתם..זה דף שלי.. ניסיתי לבנות משהו עם curl בעזרה רבה של אנשים אחרים..שום דבר לא מתפקד.. זה הדף שבו מזימים את הנתונים: http://driverfast.com/admin/ זה הקוד: PHP קוד:
מה לא בסדר מה?? הפרטים שם לא נכונים..שינמיתי נתון אחד אבל כמובן שכשאני מנסה אני שם נתון נכון.. בבקשה עזרה.. תודה.
# 2 |
חבר וותיק
|
לצערי פרטי הזיהוי של הסיסמא והאדמין שגויים..
לכן קצת קשה לעזור לך. תביא סיסמא ואדמין נכונים וננסה לעזור לך (מן הסתם שהמערכת נסיונית ולא בפעילות כן?) נ.ב לא טוב שהמערכת מקפיצה לך פופ אפ שלא הצלחת להתחבר מכוון שהדפדפן חוסם פופ אפס.. ואז אתה לא יודע למה לא קורה כלום כשאתה מנסהל התחבר לאדמין.. ואז זה יציג לך משהו. * בשל הרגישות של הקוד ומה שאפשר גם לעשות איתו, עדיף שתוכיח בעלות על המערכת\דף הזה לפני שיעזרו לך
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 08-12-11 at 15:49.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
תעשה print_r
ותבדוק שcookie.txt עם הרשאות |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
האתר של לקוח, יש לי עליו שליטה מלאה..המערכת היא אל נסיונית והאתר פעיל במשך 3 שנים לכן לא אוכל לתת סיסמא.
אני מבין שזה נראה חשוד אבל חוץ ממה שאמרתי אין לי עוד מה להגיד..זה באמת אתר שבשליטתי. עשיתי גם print_r וגם שמתי הרשאות 777..כלום. תודה.
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה יכול לערוך קצת את הטופס שאתה מציג כדי שיתאים ליוזר וסיסמא DEMO? (וימנע התחברות מן הסתם) כדי שנוכל לעזור לך. נ.ב מה הפרינט הדפיס לך? שגיאה או דף ריק?
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
בואו אני אסביר לכם, אני כרגע משנה כמה דברים באתר..דברים בסיסיים.
האתר הוא של לקוח.. האתר כרגע בשליטתי המלאה..האתר הוא בפעילות ויש שם המון תוכן לכן אני מאוד מפחד לתת את השם משתמש והסיסמא. זה אתר שבשליטה שלי, יש לי הרשאות מלאות. אתם יכולים להאמין ואתם יכולים שלא..הדבר האחרון שאני אתעסק איתו זה פריצה או כל דבר אחר.. זה מה שמוצג לי עכשיו אבל הקובץ ריק..): Array ( [EXE] => 1 [INF] => Array ( [url] => http://driverfast.com/admin/scripts/LogIn.asp [content_type] => text/html [http_code] => 200 [header_size] => 174 [request_size] => 288 [filetime] => -1 [ssl_verify_result] => 0 [redirect_count] => 0 [total_time] => 0.668595 [namelookup_time] => 0.254648 [connect_time] => 0.450394 [pretransfer_time] => 0.450405 [size_upload] => 40 [size_download] => 0 [speed_download] => 0 [speed_upload] => 59 [download_content_length] => 0 [upload_content_length] => 40 [starttransfer_time] => 0.668511 [redirect_time] => 0 ) [ERR] => ) זה הקוד: <?php PHP קוד:
# 8 |
חבר וותיק
|
המסד הוא ווינדאוס..הוא גם נבנה בצורה נוראית, אין לי שמץ בווינדאוס..אני גם לא צריך את כך הנתונים..רק חלק.
בבקשה תעזרו לי, אני לא עושה משהו לא חוקי, תאמינו לי.. תודה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|