![]() |
# 1 |
חבר על
|
התחדשתי בSSD, מה דעתכם?
שלום לכולם.
התחדשתי סוף סוף בדיסק SSD OCZ Agility 3 60GB SATA3 SSD ובספק כח חדש SeaSonic SS-850AT Active PFC F3 850Watt המחשב פשוט טס. מה דעתכם? ![]()
# 2 |
חבר מתקדם
|
מגניב, תתחדש
![]() מה המפרט המלא? התקנת את המערכת הפעלה על ה SSD נכון? אני גם שוקל לקנות עכשיו SSD אבל המערכת שלי די ישנה.. וגם להתקין מחדש הכול יעשה לי בלאגן עצום ויגרום לי ללפחות שבוע שלא אוכל לעבוד בו... |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
באמת מרגישים הבדלים?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
כן, באמת מרגישים הבדלים, וכן התקנתי את המערכת הפעלה על הSSD
כל שאר הדברים על הHDD שלי. מפרט מלא: Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz 6GB DDR2-1066MHZ - OCZ Gigabyte GA-EP45-UD3L nVidia GeForce 9600 GT OCZ Agility 3 60GB SATA3 SSD Western Digital 1TB x2 SeaSonic SS-850AT Active PFC F3 - 850W
# 5 |
I am root
|
אני כבר קרוב לשנה עובד עם ה SSD של אינטל X-25 80GB
מרגישים הבדל מטורף !!! רק להריץ אחת לכמה זמן ( win7 ) קוד:
%SystemRoot%\System32\control.exe /name Microsoft.BackupAndRestore |
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
מה השורה הזאת בעצם עושה?
# 7 |
I am root
|
כלי ניהול הגיבויים של מערכת חלונות, משם אתה בעצם מגדיר גיבוי לכל המחשב
ככה במידה ואתה מפרמט את המחשב שלך, אתה מפעיל את הכלי לוחץ על שחזור , בוחר את מיקום קבצי השחזור, וכל מערכת ההפעלה שלך חוזרת לקדמותה ( לפני הפרמוט ) בהתאם לגיבוי ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|