![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
סיומת לדומיין.
שלום.
אני מתכנן לפתוח אתר מסויים בקרוב, אז חיפשתי את הנושה שלו בגוגל, ושמתי לב שכל העמוד הראשון הוא אתרים עם סיומת co.il, ואני מתכנן לפתוח אתר בנושה עם סיומת net (כי אני קמצן XD). אני די בטוח שזה שטויות, אבל מעדיף לשאול בכל מקרה, הסיומת לא משפיעה על הראנק בגוגל נכון? מצטער על השאלה הטפשית, אבל כפי שאמרתי, אני מעדיף לשאול מאשר להידפק אחר כך, כי האתר שלי צריך להגיע לעמוד הראשון. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
הכתובת כן משפיעה.
אומנם ברמה ירודה משאר הפרמטרים בנושא אבל עדיין זה משהו. דבר זה נעשה לשם כך שאתרים בשקל עם סיומת CO CC וספאם מטורף לא יגיעו לתוצאה הראשונה בעמוד הראשון תחת מילות החיפוש "אייפון" (למעשה כל מילת חיפוש). כחלק ממנוע סינון הספאם של גוגל. מומלץ לקנות CO IL. יעלה לך עוד קצת אבל הוא גם יותר טוב לקידום וגם יותר ייצוגי בכללי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אוקי.
תודה על התשובה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
אתה טועה ומטעה. אין דבר כזה אף פעם, ושום דבר לא אפשרי.
אני מכיר המון נישות עם המון אתרים שהסיומת שלהם היא לא co il וגם לא סיומת שעולה כסף. למשל cc.co לי בעצמי היה אתר עם סיומת כזאת והגעתי למקום שני בביטוי יחסית עם תחרות. בדבר אחד כן צדקת לדומיין יש השפעה מסויימת קטנה אבל יש. אבל בנוגע לזה שאי אפשר להגיע לתוצאה ראשון בגוגל אם דומיין שלא נרכש זה שטויות. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
CO.cc חסום בגוגל, לINFO יש חשיבות נמוכה יותר, בקשר לשאר, הכל שווה עד כמה שאני יודע וכשאני אומר שאר אני מתכוון ל NET, COM, COIL והנפוצים
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
בשביל כמה שקלים עדיף לך co.il... הרבה פעמים כשאני רוצה להכנס לאתר ישראלי, אני אוטומטית כותב co.il גם אם זאת לא הכתובת, כי ככה זה זכור לי בראש..
ואם זה אתר שאני הולך לקנות ממנו משהו ואני רואה סיומת לדוגמה כמו info זה מעלה חששות ומוריד את האמינות של האתר בעיני.
# 7 |
חבר בקהילה
|
co.cc חסום בגוגל.
ממליץ לך על CO.IL |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|