|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
ביקורת | הורדות מיוטיוב ועוד....
הייי,
רציתי לתת לכם לנסות את האתר החדש שלי לפני הפרסום לקהל הרחב מה שנקרא ![]() www.4downyoutube.com למרות השם שלו באתר ניתן להוריד ממעל 100 אתרי סרטים : videobb.com youtube.com megavideo.com ועוד... אשמח לקבל ביקורת על נוחות השימוש על העיצוב גם אבל אני מניח שבהתחלה הוא ישאר פשוט כי באתר כזה אין מטרה כל כך לעיצוב. תודה
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא נראה לך קצת מועתק השם?
הייתי מתבייש במקומך.. כל כך הרבה שמות פנויים דומים.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
איזה העתקה מגעילה בכלל לא שווה להסתכל
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מה העתקה?? הסוג אתרים הזה כל כך חרוש... גם השם יוטיוב4דאון מועתק מאיזה אתר עולמי.
יש אלפי אתרים כאלה, אין מה לעשות
# 5 |
חבר וותיק
|
כשיש אפס חוסר יצירתיות לגבי שם של אתר קצת קשה להתלונן על העתקה של השם שלו.
בכל מקרה לפתוח האתר: האתר לא יחודי, אין בו שום דבר מיוחד, מעניין.. מה מבדיל אותו מהאחרים? איך אתה משווק אותו? מה אתה עושה שונה.
# 6 |
עסק רשום [?]
|
היי שוב,
קצת פלשנו לנושא אחר, העתקה או לא היום באינטרנט הכל מועתק השם היה נחמד וקליט אז לקחתי.מצטער אם פגעתי במישהו לא זאת הכוונה. למי שכן הצליח ורצה להסתכל ניתן לראות שדרך האתר שלי אפשר להוריד לא רק מיוטיוב אלה מעוד 100+ אתרים שונים http://www.4downyoutube.com/supported.php מה שרציתי זה לקבל חוות דעת על מהירות ונוחות ההורדה. תודה
# 7 |
חבר על
|
חברים, הכל היום מועתק ברשת,הלאווי שהדומיין היה הבעיה באתרים.
לנושא - אחלה יוזמה, נכון שיש עוד אתרים, תתן אתר יציב, מהיר - תוכל לתת פייט למתחרים. בהצלחה.
# 8 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אהבתי LIKE
השם די דומה לאתר של ההוא למעלה!
אבל מה שכן באתר שלך יש תמיכה בעוד אתרים של שירות הורדה שזה החידוש אצלך באתר. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אין קשר ליצירתיות ובטח שלא לבלעדיות, ההעתקה סתם פוגעת בי ובו ומורידה את ערך האתרים, מה שמאד מיותר בתחום עם כל כך הרבה שמות פנויים.
ועכשיו לאתר, כמו שאמר מעלי הייחודיות שלך היא התמיכה בכל כך הרבה אתרים, אבל הבעיה היא שמי שמחפש הורדה ממגהוידיאו (למשל) לא ייכנס לאתר 4downYOUTUBE |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|