|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה בנוגע לכלי מנהל אתרים בגוגל
שלום לכולם
בחרתי בכלי מנהל אתרים בגוגל דומיין מועדף עם www וגם בשרת עשיתי הפניה לכתובת www העניין הוא כזה, נכנסתי לכלי מנהל אתרים משם לניהול הדומיין בלי www ומה שאני רואה זה שכל הקישורים הנכנסים הם מזוהים שם בדומיין עם www יש 4 קישורים נכנסים האם זה בעיה? במידה וכן מה אני אמור לעשות? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
זה שהם מזוהים שם לא אומר שהערך שהם מעבירים לא מועבר לדפים החדשים, כל עוד ביצעת הפניה תקינה אתה יכול להיות רגוע.
אנשים יקשרו לאן שהם רוצים אתה העיקר תפנה את הכתובות בהפניית 301 לחדשות והערך של הלינקים הנכנסים לא ישתנה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
איך אני עושה הפניה 301 ?
תודה על המידע |
![]() |
![]() |
# 4 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
דרך הקובץ שנקרא htaccess.
http://www.idanbenor.com/%D7%A7%D7%9...%99%D7%AA-301/ |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לא הבנתי ממש
אני לא עברתי דומיין בכל זאת לעשות את זה בקובץ htaccess. ? תנו הסבר בבקשה יותר מפורט תודה ושבת שלום |
![]() |
![]() |
# 6 |
|
איציק,
אם תסביר לי מה בדיוק אתה רוצה לעשות אני אסביר לך. שאלת על הפנייה 301 , ולכן נתתי לך את הקישור. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
זה המצב
בקובץ htaccess עשיתי הפניה קבועה לאותו דומיין עם www ככה שכל עוד זה קיים בקובץ אז יכולים לגלוש באתר שלי רק דרך www דבר נוסף, בכלי מנהל אתרים עשיתי עדיפות דומיין עם www זה הכל עכשיו הבעיה שבגללה פתחתי את הנושא זה בגלל שבכלי מנהל אתרים יש לי ניהול על אותו דומיין אחד עם www ואחד בלי www הבעיה שבדומיין בלי www יש את כל הקישורים הנכנסים לדומיין שלי ואז רציתי לדעת האם זה בעיה? ואם כן מה עליי לעשות תודה לכולם |
![]() |
![]() |
# 8 |
|
ברגע שאתה עושה הפנייה מכתובת ללא www לכתובת עם www (הפניית 301) , כל מה שציינת לא רלוונטי וחסר חשיבות.
כדי לבצע את ההפנייה אתה צריך לערוך ב htaccess הפנייה מסוג 301 מ בלי www לעם. וזהו. ד"א אתה מייחס יותר מדי חשיבות לכלי מנהל אתרים. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
ההפניה קיימת כבר שבועיים לכתובת עם www
ובכל זאת בכלי מנהל אתרים הוא מוצא את הקישורים הנכנסים בדומיין בלי www כנראה זה עניין של זמן עד שהכל יתעדכן? |
![]() |
![]() |
# 10 |
|
כלי מנהל אתרים לא מציג את כל הקישורים הנכנסים לאתר שלך ואף רחוק מכך.
ממליץ להשתמש בזה: http://siteexplorer.search.yahoo.com/ בנוסף השינוי שעשית לא ישנה לאן הקישורים הנכנסים שלך הולכים. אם הקישורים הנכנסים שלך מקשרים לכתובת בלי www אז הם לכתובת בלי www. אבל ההפנייה שעשית אמור לעקוף את זה, ולתת לך את אותם קישורים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|