|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין לקנות שרת יד שניה
שלום,
היום יש ברשותי שרת IBM X335 קוד:
Dual Xeon 2.4ghz 5GB RAM 32GBx2 SCSI RAID1 אני מחפש לרכוש שרת טיפה יותר טוב ממה שיש לי היום עם לפחות 8GB RAM ו 73GB הארדיסק עדיפות ליותר. אפילו שרת דגם IBM X336 (כן אני יודע שהם עתיקים אבל זה מספיק לצרכים שלי). אשמח לקבל הצעות. תודה, רן.
# 4 |
עסק רשום [?]
|
לא הבנתי, אתה רוצה לעשות טרייד אין עם השרת הנוכחי? או שסתם הצגת אותו לצורך המחשה
# 5 |
עסק רשום [?]
|
ראית את המודעות שפרסמתי? פרסמתי כמה שרתים בפורום הצעות, אתה מוזמן לבדוק.
![]() |
# 8 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
היי רן,
איך ניתן ליצור איתך קשר? האם יש אפשרות לקשר טלפוני ? אתה מוזמן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית או לחייג 0507640009 0524523311
![]() |
# 9 |
I am root
|
היי,
לא הצעתי לך כלום עדיין, רק רציתי לדעת פחות או יותר מה הטווח מחירים שאתה מדבר עליו, זה תמיד עוזר לדעת מראש כמה אתה מוכן להשקיע בפרוייקט. במחיר שאתה מחפש, יהיה יותר יעיל אם תקנה מחשב חדש PC ביתי ותתקין עליו תוכנת שרת. ככה גם תוכל להנות מאחריות לחלקים...וגם תוכל להכניס את הדיסקים הישנים שלך ( אני מתאר לעצמי שיש לך בקר SCSI כלשהו PCI לא? ). ערכת השבבים Sandy bridge החדשה תתן לך ביצועים ה-ר-ב-ה יותר טובים מאשר שרתי XEON של פעם. ( בדוק! ). כמובן במקרה כזה תאלץ לוותר על ה rackmount u-1 ולעבוד עם tower, או למצוא מארז גנרי ,אבל זה כבר עניין שלך מול האירוח שאתה משתמש בו. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי
|
אני לא חושב שאפשר להשוות אמינות של שרת Brand מול PC.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|