|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש ריסלר - דרישות גבוהות!!!
שלום,
לאחרונה אין ספור הצעות רכשתי ומכרתי... לא מיזמן בקשתי אחסון ושלימתי על האחסון אבל ברגע באחרון הבנאדם החליט לסגור את העסק שלו. הלכתי ורכשתי מאסטר ריסלר והבעיה היא שאני לא כזה מבין גדול בפאנל ניהול... אחרי עיקובים והרבה תקלות אני מקווה למצוא את מה שאני מחפש... דרישות סף! ====== עסק + אתר פעיל לפחות שנה בתחום ההוסטינג שרת פרטי חזק ומוגן לבעל העסק גיל מינימום 16+ לא שפת רחוב! תמיכה 24-7 ימים לא צ'אט ולא איימיל , נציג חיי ואמיתי! זמינות השרת 95% מהזמן השנתי דרישות החבילה מינימום: ============== 10GB אחסון 100GB תעבורה השאר ללא הגבלה פאנל ניהול DA או CP בעברית!!!!!!!! מחירים רק פה,הצעות רק פה! תודה רבה תשלום ב PP או כרטיס אשראי אין דרך אחרת! תראו תמונה שחצי מהדואר שלי מפוצץ בשטיות עם כול מיני חברות... http://www.fastup.co.il/images/31385889.jpg |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
לא חושב שיש פה עסק שאיתן לך לעשות אחסון חינמי על השרת שלו.
עם תרצה הצעה לשרת VPS www.lan-serv.net אתה מוזמן לעיין. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
OK לא הבנתי מה הבעיה לספק ריסלר,בחו"ל מספקים ללא בעיות...
טוב אז אני צריך VPS מנוהל עם פאנל בעברית (DA או CP ) + הגנות גבוהות על השרת + תמיכה עם הרבה הרבה סבלנות (אין לי מושג לתחזק ולנהל VPS!!!) נפח מינימום 20GB אחסון נפח מינימום 200GB תעבורה השאר ללא הגבלה! שוב אין לי מושג ב VPS ואני צריך ניהול מלא + תמיכה אנושית 24/7 לא צא'ט ולא איימיל,תמיכה אנושית להתחלה שרת חלש ואז עם הזמן במידה וצריך נתקדם... תודה רבה Last edited by free; 30-08-11 at 05:44.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
אתה מודע לזה שמה שאתה דורש בקטע המקצועי לתחזק ולנהל לך את הויפיאס+לספק מענה 24/7 ע"י מענה אנושי - אלה דרישות שיכולות לעלות לך ביוקר ?
בכל אופן אם יש לך תקציב גבוה לדרישות אתה מוזמן ליצור קשר !
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
דרך אגב פה יש ניהול ב 50 שקל לחודש http://www.drp.co.il/index.php?nav=19 זה לא יקר... |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
שרת וירטואלי במפרט הבא:
שטח דיסק 20 גיגה sas זיכרון 512 מגה פאנל דירקטאדמין תמיכה מלאה 399 שח לחודש לפרטים 0507640009
![]() |
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|