![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אזהרה מפני מישהו
מצטער אם זה לא בפורום הנכון פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.
דיברתי עם בחור (בטח ילד..) שמספר האיסיקיו שלו הוא: 1891753. הוא קנה עיצוב מפיירסטייל ורצה שאני אתכנת. סיכמנו על 100 ש"ח לתכנות ועשיתי את העבודה כמו שצריך. דיוק של פיקסל והתאמה לכל הדפדפנים. לאחר שהראתי לו את התכנות הוא אומר לי "חכה חבר שלי צריך לראות כי גם הוא משלם". אז אמרתי סבבה ניתן לו. אחר כך הוא אומר לי פתאום שהם החליטו שלא וזהו "ביי". כששאלתי אותו למה הוא לא מעוניין הוא אמר שהוא יבקש ממתכנת אחר ושהתכנות על הפנים. החוצפן אמר שאין לו זמן וברח. אני ממש לא אתפלא אם בקרוב אני אראה את התכנות שעשיתי באתר של ה"חברה" שלו שנקראת Hostiv.net. למי שמעוניין לדעת, מדובר בעיצוב הבא: http://firestyle.net/images/pics/SmartHosting.jpg. המטרה שלי היא רק להזהיר אתכם ממנו שלא יעבוד גם עליכם.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
תודה אחי ..
זה מלמד גם לא לתת לפני ששילמו.. |
![]() |
# 3 | |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
ציטוט:
זה מה שקוררה שילדים משתלטים על שוק ה HOSTING. להבא תשתדל שלא לתת עד שמגיע אליך כסף! |
|
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לפני התשלום.. סתם חבל אחר כך להיות מאוכזב |
|
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש תוכנה ש "גונבת" אתרים תוך שניה אם יש לו את התוכנה יש לו את כול מה שעשית לו במחשב מוכן.. |
|
![]() |
# 7 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אם תכנתת אמור להיות לך הPSD.....
פשוט מאוד תעשה את מה שאני הייתי עושה...תשחרר את הPSD בחינם/תמכור אותו.....לא נראה לי שהם ישארו עם אותו עיצוב והם יצטרכו לקנות חדש......זה ילמד אותם לקח... |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
היום כל ילד חושב שלפתוח חברת איחסון זה לקנות רסילר ועיצוב ולהתחיל למכור!
צריך להבין שכדי להצליח להיות צריך הרבה ידע והרבה סבלנות! זה מעצב שכל ילד פותח חברת איחסון כי היום יש יותר מאלף חברות לא כמו פעם! תודה שהזארת אותנו גבר ופעם הבאה אל תראו את העבודה שסיימתם אתם כיולים לצלם לו בווידיו או להגיד לו שקודם שילח ואז הוא רואה ואם הוא לא רוצה אומרים לו אם לא יוצא יפה תעשו חדש ואם הוא מתעקש אומרים "טוב ביי" בטח יש פה הרבה שגיאות כי אני ממהר ואני כותב מהר! אז תזהרו! |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה, אני למדתי לקח ומקווה שאתם לא תצטרכו לחוות את זה גם.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|