![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מה הפרוצדורה לפתוח עסק?
שלום,
רציתי לדעת מה הפרוצדורה לפתוח עסק, למרות שאני בצבא (אם זה אפשרי), עכשיו רציתי לדעת אם אני פותח עסק אני יכול למכור הכל ? זאת אומרת טקסטיל + עוד משהו (לא אומר שאני אפתח חנות). תודה לעוזרים.
# 2 |
עסק רשום [?]
|
בכללי-
ללכת למשרדי מע"מ להוציא אישור עוסק פטור/מורשה (אם אתה עושה עד 70 אלף לדעתך בשנה אז פטור, אם מעל מורשה), לאחר מכן ללכת למשרדי מס הכנסה להודיע להם שהתחלת לעסוק במשלח יד..(כלומר לעבוד ולהרוויח כסף) לבסוף, אתה צריך ללכת לביטוח לאומי, בשביל לדווח להם שאתה עובד, וגם הם צריכים לקבוע אם אתה צריך לשלם להם כסף מדי חודש או לא.. (כמו ביטוח תאונות עבודה וכו') לגבי מה אתה יכול למכור - כשאתה פותח את העסק ישאלו אותך באיזה תחום אתה עוסק, איזה שירותים אתה מספק וכו'.. שמה תוכל להגיד להם מה אתה רוצה למכור וכל זה. לגבי זה שאתה בצבא- פעם קראתי שאם אתה בצבא אז יש 2 אפשרויות: 1) אם היה לך עסק לפני השירות הצבאי אתה יכול להמשיך איתו. 2) אם אתה רוצה לפתוח עסק במהלך השירות הצבאי אתה צריך אישור מהצבא לעבוד, והם לא סתם מאשרים, אבל תנסה. בהצלחה! ![]() (אגב, בנתניה משרדי מע"מ ומס הכנסה זה ממש במרחק של 40 מטר) |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
לפתוח עסק בזמן הצבא לא יאשרו לך,
עדיף פשוט לא להגיד דבר כזה.
# 5 |
חבר מתקדם
|
לאישור עבודה, לא לפתוח עסק..
# 6 |
חבר מתקדם
|
יש לך גם שירותים שמוכרים קבלות כמו "חשבונית שכיר" או משהו כזה ואז אתה לא חייב לפתוח עסק וזה גם חוקי
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|