![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
מערכת לחנות אלקטרונית
אני צריך לבנות חנות אלקטרונית בעברית בשביל אחד הפרוייקטים שלי, הבעיה היא שאין שום מערכת בעלת תרגום עברי שמתפקדת כראוי.
ניסיתי את WP e-Commerce ואומנם יש לה תרגום לרוב המערכת אך הממשק שלה זה פשוט סיוט, ניסיתי להשתמש בתבנית שמצאתי והיא ממש לא עבדה כמו שצריך, עד שהחלטתי לוותר. אח"כ ניסיתי את magento שעובדת מעולה, הבעיה היא שאין תרגום עברי טוב למערכת ובחינם, יש אחד של orot-tech ששיך לגרסא 1.4 ועכשיו גרסא 1.6 חוץ מזה שהוא לא עובד טוב. ומבדיקה שלי כל שאר המערכות אין להם תרגום עברי כלל או שהוא ממש קטן ושייך לגרסאות ממש ישנות של המערכת. קיצר אני דיי ויתרתי, אבל אני עדיין צריך מערכת, אז האם למישהו פה יש המלצה? בעיקרון אני לא צריך משהו גדול, מספיק שתהיה נוחה לעבודה, ועם אפשרות נוחה להוספת דרכי תשלום, ושיהיה קל לעצב אותה. תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אתה מדבר על מערכת מוכנה - זה לא המקום. אם אתה רוצה אתה מוזמן לרכוש אחת, אני לא מבין מה הבעיה בזה.
אני משאיר פתוח אבל אני לא רוצה שזה יגלוש לקווים של דיון על מערכות מוכנות, זה לא הרעיון, אם אתה צריך כיוונים אחרים אתה מוזמן לשאול. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תקרא את התיאור של פורום תכנות בשביל להבין. זה לא פורום "תמיכה טכנית בבעיות של וורדפרס", זה פורום שנועד לעזור לך לפתור בעיות, לחשוב, לפתח כיוונים, ולהעלות דיונים מעניינים בנושאים האלה. לדבר על מערכת מוכנה, זה פשוט לפספס את כל הפואנטה של הפורום.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ובכל זאת, פה מה שביקשת זה סקריפט מוכן ותו לא. אני בדרך כלל משאיר דיונים על WP פתוחים בלי בעיה, הקונטקסט פה הוא שהפריע לי.
אבל עזוב, אני שמח שפתרת את הבעיה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|