הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 28-05-11, 22:52   # 1
trupix
חבר מתקדם

trupix's Avatar

מיני פרופיל

trupix לא מחובר  

משיכה מפייפאל לחשבון ישראכרט מחשבון לא מאושר

יש לי חשבון בפייפאל, לא מאושר (אין לי איך - חיילים לא יכולים להוציא ויזה)
האם אפשרי מצב כזה, שמישהו יפקיד לי כסף בפייפאל, ושאוכל למשוך אותו לחשבון הישראכרט שלי?

תודה רבה!

Dribbble | ThemeForest
  Reply With Quote
ישן 29-05-11, 00:28   # 2
Texture
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Texture לא מחובר  

אתה יכול להוציא ויזה נטענת..
כמעט בכל סניף דואר זה עולה 20 שקל.. מינימום טעינה אם אני לא טועה זה 250 שקל..
אתה סתם לדוגמה טוען 500 שקלים (אז אתה משלם 520 כדי שזה יהיה בול 500) אתה מקבל על המקום את הכרטיס..
אתה פשוט נכנס לפייפל מאשר את הכרטיס (לא יותר משעה שעתיים..) ואז יש לך כסף בפייפל (הפייפל שלך כאילו מחובר לכרטיס)
זה בקשר להפקדה

אם אני לא טועה אתה יכול גם לעשות את זה ואז פשוט לעשות WITHDRAW לכסף ישירות לחשבון בנק שלך.. אני לא יודע אם זה אפשרי כי הכסף לא באמת בחשבון הפייפל שלך
הוא בכרטיס שמחובר לחשבון..
אבל תגיד אתה יכול לעשות עסקאות כאלה אני אשלם לך דרך הכרטיס 500 שקל ואז תשלם לי 490 (סתם בשביל שהוא יהיה מרוצה) ואז שהוא שולח לך הכסף מגיע לחשבון הפייפל ולא לכרטיס ויזה
אם יש לך חבר עם חשבון אתה פשוט יכול להחליף איתו כזה כי בתכלס אף אחד לא מפסיק כלום

חפרתי.. אני אחרי 18 שעות עבודה.. הייתי חייב לפרוק משהו על המחשב
  Reply With Quote
ישן 29-05-11, 09:01   # 3
אביחי
חבר על

מיני פרופיל

אביחי לא מחובר  

כדאי לבצע משיכה לחשבון הבנק.
  Reply With Quote
ישן 29-05-11, 11:17   # 4
krer
חבר על

מיני פרופיל

krer לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Texture צפה בהודעה
אתה יכול להוציא ויזה נטענת..
כמעט בכל סניף דואר זה עולה 20 שקל.. מינימום טעינה אם אני לא טועה זה 250 שקל..
אתה סתם לדוגמה טוען 500 שקלים (אז אתה משלם 520 כדי שזה יהיה בול 500) אתה מקבל על המקום את הכרטיס..
אתה פשוט נכנס לפייפל מאשר את הכרטיס (לא יותר משעה שעתיים..) ואז יש לך כסף בפייפל (הפייפל שלך כאילו מחובר לכרטיס)
זה בקשר להפקדה

אם אני לא טועה אתה יכול גם לעשות את זה ואז פשוט לעשות WITHDRAW לכסף ישירות לחשבון בנק שלך.. אני לא יודע אם זה אפשרי כי הכסף לא באמת בחשבון הפייפל שלך
הוא בכרטיס שמחובר לחשבון..
אבל תגיד אתה יכול לעשות עסקאות כאלה אני אשלם לך דרך הכרטיס 500 שקל ואז תשלם לי 490 (סתם בשביל שהוא יהיה מרוצה) ואז שהוא שולח לך הכסף מגיע לחשבון הפייפל ולא לכרטיס ויזה
אם יש לך חבר עם חשבון אתה פשוט יכול להחליף איתו כזה כי בתכלס אף אחד לא מפסיק כלום

חפרתי.. אני אחרי 18 שעות עבודה.. הייתי חייב לפרוק משהו על המחשב

זה טעות אחי אל תעשה את זה אף פעם !

כרטיס הויזה הנטענת של הדואר הוא מצוין.. הוא אנונימי, PRE PAID ואפשר לקנות איתו בכל העולם.
אבל.. אתה לא יכול לאמת איתו חשבון פאיפאל. על מנת לאמת חשבון פאיפאל אתה צריך לשים את הכרטיס אשראי, ואז האימות מתבצע על ידי זה שפאיפאל מחייבת את החשבון שלך ב1$ ושם החיוב הוא קוד מסוים, ז"א אתה תראה בדף פירוט של הכרטיס אשראי חיוב על שם pal109 על סך 1$ ועל מנת לאמת את החשבון תצטרך לרשום את הקוד (pal109) בדף אימות שלהם.

פשוט אני מכיר מישהו שניסה את הטריק עם הכרטיס של הדואר וזה פשוט לא עבד וחבל על הכסף..
הקטע של אימות חשבון זה אומר שברגע שאתה משתמש בפאיפאל אז קשה לך יותר לרמות כי יש תמיד כיסוי של חשבון בנק מאחורי האתר.
ישן 29-05-11, 11:40   # 5
Texture
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Texture לא מחובר  

מה לא עובד?? :S אני לא מכיר בן אדם שזה לא עבד לו..
לי זה עבד לפני שבועיים שלוש..
אתה פשוט קונה את הכרטיס נכנס לפייפל ורושם את הפרטים של הכרטיס
ואז כדי לאמת כמו שאמרתה פייפל שולח הודעה לחשבון באינטרנט (אם זה ויזה נטענת) או לחשבון בדואר גם עם מין סיסמה כזאת pal111 אתה שם את הסיסמה בחשבון פייפל וזהו הפייפל מאומת..
אתה יכול לחכות בערך יומיים עד שהקוד יגיע לך לאינטרנט או שאתה יכול להתקשר בערך אחרי שעה לשירות לקוחות של CAL ולבקש מהם את הסיסמה..
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום