|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
איפה אני משיג את הerror log יש לי דירקט אדמין..
עריכה: השגיאה לא מופיעה באירור לוג. השגיאה היא שגיאה שנמצאת בסקריפט עצמו, כאילו שהמתכנת בנה. "תקלה בהמרה, נא נסה להוריד שנית". הבעייה היא נראה לי בסקריפט או משהו אבל זה מוזר כי לפני שעברתי לVPS הייתי באכסון משותף בחברה בחו"ל וזה פעל לי מעולה.. יש אפשרות לראות איזה דרישות היה באכסון הקודם שאני צריך להביא לVPS על מנת שהאתר יעבוד? Last edited by dowmusic; 23-05-11 at 22:22.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
I am root
|
ציטוט:
אתה צריך לפנות למתכנת שלך אם זה הסיפור. אתה יכול לבדוק עם קובץ phpinfo.php מה מותקן שם ומה מותקן אצלך, נראה לי שהכל נובע מהתכנות. קוד:
<? phpinfo() ?> |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה כמו ללמוד שחיה בהתכתבות, אתה לא יכול לצפות שעם ידע שואף לאפס אתה תצליח לטפל בבעיה שחולשת על שניים אם לא שלושה תחומים(PHP, LINUX SYSTEM,הגדרות ספציפיות של FFMPG)
# 8 | ||
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (3)
|
ציטוט:
קוד:
/sbin/service httpd restart ציטוט:
אגב, אני ממליץ לך להיזהר ולשים לב טוב טוב על כל פקודה שאת מריץ בקונסול. כשאתה מריץ את הפקודות האלו דרך גישת רוט אתה יכול בקלות מאוד למחוק את כל השרת על ידי פקודה אחת פשוטה.
![]() מחלקת מכירות - sales [at] scolpy.net מחלקת תמיכה - support [at] scolpy.net בניית אתרי וורדפרס | אחסון אתרים | מערכת לקוחות Last edited by Scolpy; 24-05-11 at 06:13.. |
||
![]() |
![]() |
# 9 |
אושיית הוסטינג
|
FFMPEG היא תוכנה רב תכליתית ומאוד דינאמית (בין ה-FFMPEG שתתקין בבוקר ל-FFMPEG שתתקין בצהריים, יהיו שינויים), בגלל זה, יש כמה פונקציות שכבר לא תואמות את הגירסה החדשה,
אתה צריך לפתוח את הסקריפט עצמו, ולבדוק את פקודת ההמרה, להריץ אותה, ולראות מה חסר. אגב, תבדוק שלסקריפט מוגדר ה-PATH הנכון ל-FFMPEG. אבי
# 10 | |
חבר בקהילה
|
יונן, אבי ובניה.
תודה רבה רבה על ההתייחסות. למי אני יכול לפנות? שיוכל לעזור לי? יענו בתשלום או תמורה.. אגב ההפעלה של ffmpeg והlame מתבצעת בסקריפט ככה: ציטוט:
Last edited by dowmusic; 24-05-11 at 15:26.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|