|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
חייב עזרה דחופה בנוגע לפייפל - באמת עזרה דחופה אנשים
אז ככה,
מכרתי למישהו כמה חפצים במשחק TF2 שערכם שווה משהו כמו 800$. הוא דיבר איתי והיה מוכן לשלם 950$. הבחור שלח את הכסף ראשון, שלח את הכסף כ-Gift. לאחר שהבאתי לו את החפצים כבר הוא פתח חקירה על העיסקה וכרגע פייפל מחזיקים את הכסף. אין לי מושג מה אני עושה, אני לא מבין בזה כלום... (כהוכחה יש לי את כל התמונות של השיחה שלנו + התמונה של התיק שלי במשחק עם החפצים ותמונה של התיק שלי בלי החפצים + תמונה של התיק שלו עם החפצים שקיבל ממני). בבקשה חבר'ה, יש כאן אנשים שיכולים לעזור לי? מדובר פה בסכום לא קטן, שבאמת כואב לאבד כזה סכום... אשמח אם תוכלו להגיב פה/לשלוח לי הודעה פרטית. בבקשה אנשים. תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
תכתוב מכתב, מנוסח ברמה גבוהה באנגלית, בו אתה מסביר את כל הסיפור.
פייפאל אמורים לבוא לקראתך בסיפור, במיוחד שהוא שלח את הכסף כמתנה.
# 3 |
CEO at Foxfort Ltd
|
יצא לי להתעסק עם עניין דומה לפני 4-5 שנים לערך.
שים לב שככל הנראה מכירת חפצים תמורת כסף מזומן היא עניין לא חוקי - כך שצריך לקחת זאת בחשבון. במקרה שקרה לי לפני כמה שנים כשהייתי בתיכון הלך הכסף והלך החפצים. כי בגדול לא ניתן להוכיח את מכירת החפצים, תמונות אפשר לזייף. ואם הולכים למפעילים של המשחק - זה בלתי אפשרי כי מכירת חפצים היא לא חוקית. אז עוד יחסמו לך את החשבון. מקווה שתצליח לצאת מזה בכל זאת ![]()
# 4 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אבל זה לא העניין של פייפל, אני אנסה להוכיח להם את הכל ע"י קישורים וגם תמונות. אני אתקשר אליהם ואנסה לדבר איתם... בכל אופן, אפשרי לעשות עוד משהו בנידון? יש כאן מישהו שיודע לעבוד מול פייפל בצורה נכונה ותקינה? אני פשוט לא רוצה לוותר לבנאדם הגועלי הזה, ואני אעשה הכל כדי להוכיח זאת, אך אני צריך תמיכה מאנשים שיודעים לעבוד מול פייפל / מכירים שם אנשים / אנשים שעברו את הפרוצדורה הזאת לא מזמן או משהו כזה... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
לדעתי יש להם סניף בישראל, תברר
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תחייג אליהם יש להם תמיכה מלאה בעברית.
# 7 |
חבר חדש
|
תשלח להם מייל עם צילומי מסך ותתפלל... וגם תנסה ליצור איתם קשר טלפונית... בכל מקרה גם עם נגיד תזכה הוא עדיין יכול להגיש שלא קיבל או שפרצו לו ואכלת אותה..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|