![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() היי, שלום.
קודם כל, אם אני לא מפרסם במקום הנכון - אשמח אם יעבור למקום הנכון, ממה שהצלחתי להבין מחיפוש ממושך זה די קשור ל-JAVA או C#, למרות שלא זה מה שאני מחפש ומנסה לעשות. למי שמכיר את המערכת סימביאן ודאי יצא להוריד את הדפדפן אופרה, בדפדפן ישנה אפשרות לבחור בין שני פרוטוקולים, הראשון http והשני Sockts. השאלה שלי, האם ישנה אפשרות לגלוש דרך Sockts במחשב שפועל על מערכת ווינדוס. ניסיתי להוריד אופרה למערכת הפעלה, אך למרבה הצער כאן לא קיימת האופציה הנ"ל. מחיפוש ממושך בגוגל, זה הביא אותי לקודים של c# ו-JAVA. ידוע לי שישנם סוקטים וקשורים לשפות האלו, אך על מנת לסדר לי קצת את הראש, האם אלו אותם סוקטים או אחרים? די בטוח שאותם אז מה ההבדל? מדוע כתוב באופרה שסוקט זה פרוטוקול, האם זה כך והאם דרך ג'אוה למשל ניתן ליצור פרוטוקול? אשמח לתשובה מפורטת או לינק לאחד האתרים ברשת שמסבירים על העניין. תודה מראש ושבוע טוב. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
בגדול, HTTP זה סביר להניח אומר שאתה תגלוש דרך HTTP PROXY (פעם גלישת הWAP הייתה דרך HTTP PROXY והDATA הייתה רגילה)
וסוקט זה אומר חיבור רגיל. מחשב רגיל גם גולש דרך מה שאתה קורא לו סוקט-חיבור אינטרנט רגיל. מה אתה מנסה לעשות?
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם אני מתחבר דרך דפדפן אופרה בפלאפון לרשת, וההגדרה בפלאפון היא על פרוטוקול HTTP - החסימה קיימת, אם על SOCKET - אינה קיימת. במחשב, זה כמובן HTTP - ולכן היא קיימת, אני רוצה לנסות לגלוש דרך פרוטוקול SOCKET כמו שאני גולש בסלולר ושהיא לא תופיע. אשמח לעזרה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
מה עם Proxy? יש על זה חסימה?
(לצורך בדיקה: www.hidemyass.com - עובד לך?) |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה